Bagajım dan kedi yavrusu çıktı :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan e.sarı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
askerde kotu bı anım aklıma geldı devrıye atıyoduk gunduz koyde asayış yapmak ıcın koyun kahvesıne komutanımız gırdı bizde jip sofuru devremle koyun cocuklarıyla konusuyoz ellerınde yavru kedı oynuyolar o arada cay ıctık devrem dedı arabayı dondurelım komutan kahveden cıkcak hazırlıyalım dedı neyse dondururkene kahvenın onunde bı cıyaklama sesı kedıyı ezmısız farkında degılız jiip yuksek mıtsubıshı gozukmuyo tente var arkasında cocuklar bagırıyı abı kedıyı ezdın aglamaya basladılar cok uzuldum ya kedıyı sevmem ama can ıste kıyamıyor ınsan askerde uzucu hatıra kaldı bende nerde acılsa muhabbetı aklıma gelıyo :o :sorry:

Yaa benim kedilerle alakalı kötü bi hikayem var hala yavru bi kedi görünce aklıma gelir.Geçen sene apartmanın garajının bulunduğu bahçede yavru kediler vardı. Kardeşimde tam bi kedi manyağı olduğu için besliyordu bu yavruları ve annelerini.Bikaç kez yavruları çamurluğun içinde lastiklerin üstünde uyurken yakaladım şansa.Kardeşimide bikaç kez uyardım bu yüzden ,kedileri arabanın bulunduğu kısımdan uzak tutması için.Ama bu şeker yaratıkların içinde büyük bir araba sevdası olmalıki sürekli arabanın üstünde altında ve lastiklerinde dolanıyorlardı.Bir gece yarısı eve geldim ve garajın kapısını açıp geri geri içeri girdim,tam o sırada sanki birşeyin üstünden geçmişim gibi araba yükseldi ve ben garajın önünde duran (araç çıkarken garaj kapısı rüzgardan kapanmasın diye önüne koyduğum kaldırım taşı) taşlardan biri sanarak önemsemedim.Arabayı ve garajı kitleyip çıktım.Ertesi sabah işe giderken garaja geldim ve o üzücü tabloyla karşılaştım;Bi önceki gece benim taş diye umursamayıp üstünden geçtiğim şey bir yavru kediymiş oysaki.İçimde bir an ne fırtınalar koptu bilemezsiniz.Anne kedi de ölmüş olan yavrunun başında acı acı miyavlıyarak bana bakıyordu.O sahne uzun süre çıkmadı gözümün önünden.Sonra kimseye özellikle kardeşime göstermeden minik yavruyu bahçeye gömdüm.Kardeşim o gün bu gündür o yavrunun kaybolduğunu sanmakta ,hala gerçeği söyleyemedim.Siz siz olun aracınızı parkettiğiniz yerin etrafında yavru kedi veya köpek beslemeyin,yoksa bendeki gibi kötü bi hikayeniz olur.:(
Aynısı başıma geldi. Bu olayın ardından bahçede özellikle garaj bölgesinde kedi besliyen çok samimi komşumla aram açılmıştı. Ona kaç defa böyle bir olayın olacağını için uyarmıştım. Olmaz olmaz diyordu, ama oldu. Benim içim halen sızlıyor. O zamanlar kaç kere, keşke yavru kedinin ölüsünü kapısının önüne koysaydım diye içimden geçirmiştim.

cok kötü olmus yaa pof cok kötü oldum suan tek dayanamadıgım ve cok korktugum sey hayvanlara fln carpmak öldürmek onları tmm cok komik ama kac kere arabanın önunden gıtmıo diye arabadan inip kus kovaladığımı bilirim :P

onlar kuş diğil yaaa manyaklar gitmiyo bazıları :D Özellikle çorlu tekirdağ lüleburgaza iş için arasıra giderim.ordaki küçük serçemi diyolar artık neyse 90-100 le giderken asvalttan kalkmıyolar dediğin gibi ben bile indim bir kere sonra alıştım durmuyorum artık:rolleyes: kuşlar alışmış çünkü çözmüşler arabaları valla :D

Bu arada kedi köpek hangi hayvan olursa olsun onlara arabayla zarar vermek çok kötü bir duygu :( Ama dediğim gibi bagajımdaki kediler operasyonla kurtardık :) en son aneleri emziriyodu valla acıkmış garibanlar :)

onlar kuş diğil yaaa manyaklar gitmiyo bazıları :D Özellikle çorlu tekirdağ lüleburgaza iş için arasıra giderim.ordaki küçük serçemi diyolar artık neyse 90-100 le giderken asvalttan kalkmıyolar dediğin gibi ben bile indim bir kere sonra alıştım durmuyorum artık:rolleyes: kuşlar alışmış çünkü çözmüşler arabaları valla :D

Bu arada kedi köpek hangi hayvan olursa olsun onlara arabayla zarar vermek çok kötü bir duygu :( Ama dediğim gibi bagajımdaki kediler operasyonla kurtardık :) en son aneleri emziriyodu valla acıkmış garibanlar :)

ay cok tatlılardır emınım ben hiç görmiyim onları delı oluorum bıgun oldurucem sevmekten hayvanları :)

ay cok tatlılardır emınım ben hiç görmiyim onları delı oluorum bıgun oldurucem sevmekten hayvanları :)

Aman dur biz hayvancıkları kurtarmaya çalışıyoruz sen sevmekten öldürücem diyosun :):):) bi ara bi bukelamunum vardı adıda peyamiydi valla çok güzel bişiydi kedi yedi :D:D

bndede war komık bı olay...gecende arabada dururkeen 2 kız 20 kusurlu yaslarda arabanın lastıgıne dogru baktılar baktılar sonra kızın bırı geldı camı acmamı söledı actımmm dedı kedı arabanın ıcıne gırdı dedım eywah dedım arabayıde hareket ettıremıyorum dedım motordaysa calıstırırım pervaneye fln sıkısır dıe arkamdada trafik oldu herkes kornaya basıo fln o sırada arkadas geldı arabayı ittire ittire köseye cektık actık kaputu fln ne kedı war ne sesi 20 dknın sonunda artık yeter nolucaksa olsun dıye calıstırdım arabayı megerse kedı girmiş ben arabadan ınıp bakarken o sırada kacmıs :):):) baya bı ugrasmıstıkkkkk olayın sonundada saflıgımıza gulmustuk : )

hayvanların hisleri kuvvetli olurmuş derlerdide inanmazdım opelin güvenli olduğunu o da hisetmiş galiba :D

valla kedilerle anısı olmayan bi ben kalmışım sanırım

Aman dur biz hayvancıkları kurtarmaya çalışıyoruz sen sevmekten öldürücem diyosun :):):) bi ara bi bukelamunum vardı adıda peyamiydi valla çok güzel bişiydi kedi yedi :D:D

peyamiyi allah rahmet eylesinnn üzülsem mi sewinsem mi anlamadım şimdi :)

bndede war komık bı olay...gecende arabada dururkeen 2 kız 20 kusurlu yaslarda arabanın lastıgıne dogru baktılar baktılar sonra kızın bırı geldı camı acmamı söledı actımmm dedı kedı arabanın ıcıne gırdı dedım eywah dedım arabayıde hareket ettıremıyorum dedım motordaysa calıstırırım pervaneye fln sıkısır dıe arkamdada trafik oldu herkes kornaya basıo fln o sırada arkadas geldı arabayı ittire ittire köseye cektık actık kaputu fln ne kedı war ne sesi 20 dknın sonunda artık yeter nolucaksa olsun dıye calıstırdım arabayı megerse kedı girmiş ben arabadan ınıp bakarken o sırada kacmıs :):):) baya bı ugrasmıstıkkkkk olayın sonundada saflıgımıza gulmustuk : )

boswer trafiği yaaa :) haywan ölmesin yeter ki babam çok kızıo bu yüzden bana sen bıgün kaza yapcaksın ya hade hayırlısı diyip duruo :)

Geri