Bagajım dan kedi yavrusu çıktı :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan e.sarı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peyamiyi allah rahmet eylesinnn üzülsem mi sewinsem mi anlamadım şimdi :)

Allah rahmeteylesin diyelim:rolleyes: garibim hep pantolonumun paçasında uyurdu valla :D çok güzel bir canlı gerçekten ama büyümeyeninden alıcaksınız sonra kocaman bişi olursa ozaman durum fena:rolleyes::rolleyes: sende dikkatli ol gerçekten babanın dediği gibi tatsız bir olay yaşama sonra :rolleyes: kazasız belasız sürüşler inşallah...

benimde anım yok olmasında zarar vermek en üzüldüğüm şey

erdem bula bula senin pis pasaklı arabanımı bulmuşlar :D cıx cıx cıx..

eheuheu çok severim kedileri ya :) hele bide yavruysa :) allaha şükür öyle kötü bir anım yok ... ama bizim garajda bahçede dolular :D kovamıyoruzda arabanın üstünde yatıyorlar ama dikkat eetim pati izlerine fln arabanın üstünde dolanıyorlar ama çizmiorlar :) yumuşak yumuşak geziorlar bende kızmıorm :D

erdem bula bula senin pis pasaklı arabanımı bulmuşlar :D cıx cıx cıx..

eheuheu çok severim kedileri ya :) hele bide yavruysa :) allaha şükür öyle kötü bir anım yok ... ama bizim garajda bahçede dolular :D kovamıyoruzda arabanın üstünde yatıyorlar ama dikkat eetim pati izlerine fln arabanın üstünde dolanıyorlar ama çizmiorlar :) yumuşak yumuşak geziorlar bende kızmıorm :D

yumuşak yumuşak geziyolar :kop::kop::kop: koptum yaaa

kop geri birleşeme :D

Allah rahmeteylesin diyelim:rolleyes: garibim hep pantolonumun paçasında uyurdu valla :D çok güzel bir canlı gerçekten ama büyümeyeninden alıcaksınız sonra kocaman bişi olursa ozaman durum fena:rolleyes::rolleyes: sende dikkatli ol gerçekten babanın dediği gibi tatsız bir olay yaşama sonra :rolleyes: kazasız belasız sürüşler inşallah...

ay seker bişimiş ozmn :) saolasın allah hepimizi kazalrdan belalardan korusun

daha yerdeyim akşaam geliyorum inşallah tabi bu valizlar kapanır eşyalar sığarsa :D 4. valiz oldu ama kapanmıor bu ehueheu :kop:

Maşallah alış verişi sağlam yaptın ozaman :D giderken iki valiz gerlirken 4 valiz normal yaaaa ortalamaya vurusak bence bişi olmaz :D:Dhayırlısıyla dön vatanada :):good:

geçen gün ayağımın dibinde yarım metre ya var ya yok kocaman bi mercedes jip kediyi ezdi.dursa dururdu eminim ama durmadı hayvana çarpcağnı bile bile bastı gaza, o an çok kötü oldum hayvanın can çekişmesini izlerken çok kötü bi olay:(:(

Geri