bagal iptali yaptıran var mı? nasıl yapılır bilen var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaptaN55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fotoraf0027ar9.jpg

bu güzel ama plaka çok emanet duruyor sanki arkadaşların dediği gibi tampona entegre bişey güzel olabilir bi yerde görmüştüm başka bi model tm hatırlayamadım ama güzel bi airbrushla bagajı harika yapmışlardı onuda düşüne bilirsin :)

bu nu bende düşünüyordum burda siyaha yapmışlar manyak durmuş ama ben tamamen satılıyo biliyodum fiberle yapıldığna emin misinz boya belli olmasın

bu nu bende düşünüyordum burda siyaha yapmışlar manyak durmuş ama ben tamamen satılıyo biliyodum fiberle yapıldığna emin misinz boya belli olmasın

bizim arkadaş astra g ye yaptırmıştı, tamponun ortasınada plakanın oturacağı şekilde yuva açmışlardı, hatta plaka ışığını bile koymuşlardı, orjinal duruyordu ama bir gece ansızın:) park halindeyken araç, sarhoş bir vatandaş bagaj öyle iptal edilmez böyle iptal edilir demiş ve ortaya kendine özgü güzel bi çalışma çıkarmış...

dediğin şey plakalık iptali. aslında güzel bi uygulama ama resimdeki lila vectradaki gibi plakayı alelade takacaksan yaptırma. tampon üzeinde de plaka için bi değişiklik yaptırman güzel olcaktır. ayrı bagaj kapağı boş kalmasın çirkin oluyo diyosan güzel bi stiker yaptır bence çok hoş oluyo...

dediğin şey plakalık iptali. aslında güzel bi uygulama ama resimdeki lila vectradaki gibi plakayı alelade takacaksan yaptırma. tampon üzeinde de plaka için bi değişiklik yaptırman güzel olcaktır. ayrı bagaj kapağı boş kalmasın çirkin oluyo diyosan güzel bi stiker yaptır bence çok hoş oluyo...

biraz cesaretimi toplarsam bu işi kendim yapıcam...bagaj kapağı değişik bi stil olucak...yani düzlemişken rüzgarlıklı olucak...rüzgarlığın arka tarafı ızgaralı olucak...bagaj açma düğmesi iptal olmucak...onun yerine kapağın dikine yazı koyulucak...harflerden birisi o düğmeyi kamufile edicek...eğer yapabilirsem tahminimce güzel olucak :)

hepsi güzelde rüzgarlıkta ızgara yakışmaz arkadaşım... umarım güzel olur..

bide rüzgarlık kapakla bütünleşik olabilir. madem bu işe girdin...

bence düğmeyide iptal et. çünkü ne kadarda kamufle etsende hoş duracağını üşünmüyorum. eğer imkan varsa elektrik kumandalı yaptır. içerden açılsın...

Son düzenleme:
hepsi güzelde rüzgarlıkta ızgara yakışmaz arkadaşım... umarım güzel olur..

sadece arka tarafına ızgara...içinde kırmızı ışık ?

Geri