bagal iptali yaptıran var mı? nasıl yapılır bilen var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaptaN55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tmm teşekkür ederim :)

o aşamaya geliyimde bakarız bi resim koyup tartışırız :)

aşama aşama resim çekip koyasan çok sevinirim arkadaşım... bagaj kapağının söküldüğünden ta ki taklana kadar olan tüm aşamaları...

aşama aşama resim çekip koyasan çok sevinirim arkadaşım... bagaj kapağının söküldüğünden ta ki taklana kadar olan tüm aşamaları...

fotoraf makinem yok :(

ya aslında bu işi yapmış veya yapmaya niyetli birileri bir araya gelse fikirlerimizi paylaşsak...nasıl yaparız...malzeme olarak ne kullanırız...çok güzel olucak...

benim düşüncemde bagaj kapağına hiç bi zarar gelmicek...istendiğinde sökülecek...

fotoraf makinem yok :(

ya aslında bu işi yapmış veya yapmaya niyetli birileri bir araya gelse fikirlerimizi paylaşsak...nasıl yaparız...malzeme olarak ne kullanırız...çok güzel olucak...

benim düşüncemde bagaj kapağına hiç bi zarar gelmicek...istendiğinde sökülecek...

sen fikrini anlat tartışalım. sanırım aklında bi taslak var ama

sen fikrini anlat tartışalım. sanırım aklında bi taslak var ama

benim aklımdaki taslak şöyle...başlangıcını anlatıyim...

ilk önce opel yazı jogo vs herşey sökülür...bagaj açma düğmesinin üstünde korumalık gibi bişe var...o da sökülür...yapışkanlı o zaten...ondan sonra bagajın üstünü güzelce temizleyip folyo çekilir( çıkartmak istendiğinde boyaya zarar vermeden ve kolaylıkla çıkartabilmek için )

ardından sert ince köpükle her yer bi kat kaplanır...plakalığın olduğu yerin boşluğuda bi kaç katla doldurulur...yani iskelet bizim istediğimiz düz zemin görüntüsünü alır...

asıl iş bundan sonra...mesela hangi malzeme kullanılmalı kaplama olarak?

ben ince sac düşünüyorum...şekil vermesi kolay...köpük üstünde olcağı içinde darbeyi emicektir...hemde hafif olucaktır...

HEMEN SİZE GÜZEL BİR ÖRNEK VERMEK İSTERİM BAKIN PLAKALIK IPTALI BI ARABAYA NE KADAR GUZEL YAKISIYO

takapuskuri%20Opel%20Vectra%20B%20X-Treme%

Geri