Bağdat caddesinde arabamı bağladılar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fcuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maalesef adamcağızlarda:rolleyes: durumu sorgulama veya analiz edebilme gibi bi yetkinlik yok.Git topla diyolar adamlar da paşa paşa topluyo, kurunun yanında yaş da yanıyo elbet.Hem havadan extra para kazanma şansı da doğuyo, adamların canına minnet...Nasıl ayırt etsinler ki iyi ne kötü ne, doğru ne yanlış ne?Daha Türkçe'yi bile doğru düzgün konuşamayanları var.

Yani problem bu adamcağızlarda:rolleyes: değil, bunlara bu emri veren zihniyette, bizi bunların eline teslim edende, bizim canımızı koruyacaklarına sağılacak inek gözüyle bakanlarda.Hadi anlat bunlara kolaysa koni'nin aracın yol tutuşunu arttırdığını, kötü bişey değil de iyi bişey olduğunu...:mad:

Bahçeli 7 sonu aman dikkat gençler...

çok benzer bi olay benim başıma geldi büyükçekmecede kaputtaki işaret yüzünden...anlamını söyle valla bırakıcam ceza yazmıcam dedi:) geçmiş olsun kardeş

geçmiş olsun . bu aralar garip garip aramalar başladı gercekten. beni de durdurdular.neyseki ark vardı yanımda asker. arabayı arayabilirmiyiz diye sordular. arkadasın kıyafeti de sivildi. hayır arayamazsınız dedi.adamlar şok oldu falan. sonra kimliği sakince gosterdi ark. ve ok gidebilirsiniz. yani ben tek olsa idim bana da bişii bulup hade bakam otoparka diceklerdi.

Benim anlayamadığım başka bi mevzu da bazı arabaların, mesela Opel Signum'un camları standard olarak karartılmış.Ya da Evo'nun ya da STI'ın kendinden spoileri veya spor tamponu vs. var ve standard olarak öküz gibi baarıyo.Ya da belediye otobüsleri tüm gün şehir içinde olmasına rağmen en çok onlardan ses çıkıyo.Nedir yani olay şimdi, illa karartmalı camlı veya spor görünümlü bir arabamız olması için zengin mi olmamız lazım, ya da arabamız belediye otobüsünün onda biri kadar ses çıkartsa bile sırf krom olduğundan mı göze batıyo, e o zaman soba borusu takiim ben de ikaruslar gibi!!!

skyeye' Alıntı:
Benim anlayamadığım başka bi mevzu da bazı arabaların, mesela Opel Signum'un camları standard olarak karartılmış.Ya da Evo'nun ya da STI'ın kendinden spoileri veya spor tamponu vs. var ve standard olarak öküz gibi baarıyo.Ya da belediye otobüsleri tüm gün şehir içinde olmasına rağmen en çok onlardan ses çıkıyo.Nedir yani olay şimdi, illa karartmalı camlı veya spor görünümlü bir arabamız olması için zengin mi olmamız lazım, ya da arabamız belediye otobüsünün onda biri kadar ses çıkartsa bile sırf krom olduğundan mı göze batıyo, e o zaman soba borusu takiim ben de ikaruslar gibi!!!

katılıyorum +1905 +1907 +1903:alkis:

Geri