Bakımdan önce çalışan araba şimdi ÇALIŞMIYOR... Yardım Edin kafayı yiycem...

15 mi? :D Mazot filtresi 69 TL... Ama getirtiyorum. Pazartesi taktıracağım... Würth mazot katkısı attım bakalım görecez etkisi olacak mı? 50 km gittim henüz... Enjektör temizleyici dediginde budur herhalde...

:) pardon benzin filtresiyle. mazot filtresi arasında fark yoktur diye tahmin ettim.
benim bahsettiğim, Speedol enjektör temizleyici = kargosuyla beraber fiyatı 4.54

Ben würth aldım 25 milyona valla. Biraz pahalı würth ona göre :D Ya enjektörden olsa zamanla alakası olmaz mı? Bu biraz soğukla alakalı durum. Sonuca öyle gitmek istiyorum ama...

Ben de öyle düşündüm can... Sonuçda bunu araba arıza yapmadan kullanmak daha mantıklı aslında. Arada bir kullanacağım bunu. Arabasını seven herkezin yapması gereken uygulamalardan biri...

Yalnız aradım würthü çok falza kullanılmasını önermiyorlar. Yakıt sisteminde yağlanmaya neden oluyormuş... Ayda bir kullanılması mantıklıymış...

Her depoda bir atmayın diyor... Ayda 5 depo kullanıp 5 inde de kullanan adamlar olmuş sanırım. Ondan bu uyarıyı yaptı. Çok yoğun bir sıvıymış...

faydaları bunlarmış:

· Maksimum tasarruf ve güç için enjektörleri temiz tutar.
· Yakıtta tasarruf sağlar, Motorun gücünü arttırır.
· Egzoz dumanını ve hava kirliliğini azaltır.
· Yakıt enjektör memelerini, süzgeçleri, filtreleri, yakıt borularını ve subapları temizler.
bakımlarını yapar.
· Yakıt sistemlerinde pas ve korozyonu önler.
· Yakıt sistemlerinde suyu giderir, yakıt hattındaki donmayı önler.
· Yakıt enjektörlerindeki şişme, çekiş düşmesi, titreme ve kalkış problemlerine yol açan tortuları temizler.
· Rölanti düzelir, motorun zamansız stop etmesini önler.
· Soğuk motorun çalışması ve ilk hareket kolaylaşır.
· Kirli emme subaplarını temizler. · Katalitik konvektöre ve oksijen sensörlerine zarar vermez.

yanlız bazıları daha iyi etki göstermesi için çeyrek depo kala dolduruyolar, acaba öylemi yapmak lazım?

Çeyrek depo kala olay şöyle... Kullanmadan önce çeyrek depo olacak... Sonra würtü atacaksın sonra da hemen fulleyeceksin ki mazota karıştırsın. Üzerinde zaten yazıyor.. Depoda 30-50 lt. mazot olması isteniyor.

Benzin katkısını da kullanan arkadaşlar var. Bu ürünün bi dezavantajı var o da fiyatı... :D Almanyada 8-9 tl olduğunu söylüyordu selim abi. Ama Türkiyede böyle...

Çeyrek depo kala olay şöyle... Kullanmadan önce çeyrek depo olacak... Sonra würtü atacaksın sonra da hemen fulleyeceksin ki mazota karıştırsın. Üzerinde zaten yazıyor.. Depoda 30-50 lt. mazot olması isteniyor.

Benzin katkısını da kullanan arkadaşlar var. Bu ürünün bi dezavantajı var o da fiyatı... :D Almanyada 8-9 tl olduğunu söylüyordu selim abi. Ama Türkiyede böyle...

tek kullanımlık würt mü 25-30 tl tablet tarzı bişey galiba bu.
Yağ değişimi yaptığın zaman, yağ katkısıda koy.
benim bahsettiğim yakıt katkısı tek kullanımlık sıvı.

evet tek kullanımlık 25 milyon. Tablet degill 300 ml lik sıvı.. Katkı koymuycam mobil yada castol marka yağ alıp kaliteli yağ alıp onu kullanacam. Katkı önermiyorlar pek. Şuan katkılı yağ var dandirik bi marka... Ondan şüpheleniyorum zaten... Onu değişeceğim...

25 tl çok neyse.
katkılı yağ koyma zaten.
castrol magnetec koycam diyosun.
bor katkı var mutlaka duymuşsundur, kullanıp memnun kalmayan yok bence castrolun üstüne onu doldur.
ben shell 10/40 trcih ederim yağda

bu kış agzımı bozmak istemiyorum canımı çok yaktı kendine tamirci diyet üçkagıt çılar aynı sorunu bende yaşamaktayım bakıma sokmadan önce hiçbir sıkıntım yoktu kar boyumca olsa tek marşta çalısırdı bakımdan sonra çalışmamaya başladı bujılerı degısırsek geçer dedik bujı kırdılar vs hala aynı sorun devam ediyor bujı lerle alakalı degil en dandık malzeme kullanıyorlar

guvenıp bıraktım basında beklemedım mazot fılıtresını degıstırdım yansanayı yokmuş hava filitresini degiştirmemiş yagı kım bılır ne koydu bellı degıl buyuk ihtimal enjektörleri bozdu bu olumsuzluklar

tek tafsıyem olur butun bakım parçalarını kendiniz alın ve başında bekleyın bu hırsızların.

Geri