- Konuyu Başlatan
Ynt: Bakımdan Sonra Frenler Saçmaladı!!!
birşey değişmedi frenlerle ilgili.onatçaya gittim..
birşey değişmedi frenlerle ilgili.onatçaya gittim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam abi yarın arayıp soracam.aracın frenlemelerinde bariz değişim var.hayır diyecem ki eskiden kötüydü adamlar düzeltti yok ben çok memnundum ama ilk kez frenler beni korkuttu.can taşıyoruz önemli konu..Tolga KARACA link' Alıntı:Servise fren hidroliği ve seviyesiyle ilgili yapılan işlemleri sor.
Önce "hidrolik seviyesi kontrol edildi mi?" de, evet cevabını alırsan ne yapıldığını öğren ve sonra sorunu belirt. Hdrolikle ilgili birşey yapılmamışsa direkt sorunu bildir.
bunu yapamazlar herhalde.yani yapmayacaklarını ümit ediyorum...niko22 link' Alıntı:Frene bastığınız yerde gözle dikkati çekmeyen kum falan yada asfaltın kalitesiz kaygan bir yerine denk gelmiş olabilir eğer servis yeni lastiklerinizi eski lastikle değiştirmediyse tek sebebi budur her yolun özelliği ve kalitesi farklı olduğundan sürtünmesi fren mesafesi hatta yakıt tüketimi bile değişir.
firakog link' Alıntı:arkdaslar 1 hafta önce ilk 15 bin bakımımı yaptırdım ve aynı sorunları bende yasıyorum sehir içinde resmen kaya kaya gidip geliyoruz frene basmaya korkar oldum dırek abs devreye giriyor ve telaş başlıyor 31agryyy
Balatalar degistiyse alisana kadar frenler zayif olur dicem ama.firakog link' Alıntı:arkdaslar 1 hafta önce ilk 15 bin bakımımı yaptırdım ve aynı sorunları bende yasıyorum sehir içinde resmen kaya kaya gidip geliyoruz frene basmaya korkar oldum dırek abs devreye giriyor ve telaş başlıyor 31agryyy