M
mdellal
Bilgi Girilmemiş
Yok canım estağfurullah,darıldığım falan yok Eren;işin şakası o ... :good:harbi cumhur abi ben sana dedim hocam darılır haber verelim diye sen şimdi geç kalırım dedin aha işte bak adam darılmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok canım estağfurullah,darıldığım falan yok Eren;işin şakası o ... :good:harbi cumhur abi ben sana dedim hocam darılır haber verelim diye sen şimdi geç kalırım dedin aha işte bak adam darılmış
ayrı başlık açmak istemedim...
ben yazın memlekete gideceğim(mersin)
aracı opel servisine götürecem tabiki bakım için...
triger hidrolik balata ve 60000 bakımı için ne gerekiyorsa yaptıracam ,mayıs sonu itibariyle...
garanti olduğu için kesinlikle özel servise götürmeyi düşünmüyorum. fiyat konusunda bana yardımcı olurrmusunuz .kaç para tutar...
cumhur abi desene araba yazın yapacagın türkiye turuna hazır
harbi cumhur abi ben sana dedim hocam darılır haber verelim diye sen şimdi geç kalırım dedin aha işte bak adam darılmış
Manisa ya gelip bana haber vermeden gidiyon haaa öyle olsun bakalım neyse hayırlı olsun ...
cumhur abicim Kazasız belasız inşallah arabanı kısa sürede olsa kullandım maşallahı var.. bu arada ben sana cam kaldırma olayını bizim usta 15 dakkada yapar dedim ama orda yaklasık 1,5 saat bekledin inceden bi laf vurdurdun herhal..
öpüyorum seni cumhur abicim
abı bakım dedıgın böyle olur işte bravo. sen bu dusunceyle yolda felan kalmazsın bu bakım senın cok daha hesaplı bınmeyı saglayacak bundan suphen olmasın.
abi araba 50.000 km de daha yeni mi takıldı karter koruması yaa ilginç önceki sahibi neden taktırmamış acaba
bu cam kaldırma işinide diyot filan bağlatarak yatırmadın değil mi Cumhur hocam bi ayrıntı versen
bu arada hayırlı olsun güle güle bin inş.
ayrı başlık açmak istemedim...
ben yazın memlekete gideceğim(mersin)
aracı opel servisine götürecem tabiki bakım için...
triger hidrolik balata ve 60000 bakımı için ne gerekiyorsa yaptıracam ,mayıs sonu itibariyle...
garanti olduğu için kesinlikle özel servise götürmeyi düşünmüyorum. fiyat konusunda bana yardımcı olurrmusunuz .kaç para tutar...
cumhur abi desene araba yazın yapacagın türkiye turuna hazır
ben soruma yanıt bulamayacağım herhalde...
Yazdım ya Serdarı ara o yardımcı olur. sana dur cebini vereyim : 0 532 786 18 24 arayınca Cumhurun selamı var de yardımcı olacaktır...