bir balıkesirli de burada çok sevindim form açan arkadaşa teşekkurler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
meraba ben balıkesırlı degılım ama burhanıye altınoluk akcay orende tatıl yapmıstım cok guzel yerler
ümit kemal ataturkun ımzası sızın aractaydı demı bır resım eklermısınız bakabılırmıyım
uzun zamandır aklımda bu ımza ben tavana yaptırmayı dusunuyorum kucuk ama etkılı olması sartı ıle
tesekurler resım ıcın
haydı balıkesır neredesın
tavanda görünürlük açısından pek etkili olmaz sanki diye düşünüyorum... sadece yüksekten bakanlar görebilecek, asıl ALÇAKLARIN görmesi mühim bence bunu..
sunroof un onune alcakların gorebılecegı sekılde gururla
madem ön tarafı düşünüyosun, ön cama dikiz aynasının arkasına gelecek, görüşü engellemiycek şekilde de düşünebilirsin sanki..
hem gözünün önünde olur sürekli..
bır ıkı gun ıcınde hallederım artık nereye uygun olursa artık
fotoğrafını bekliyorum yaptıktan sonra o zaman..
ümit; yazın ağustos gibi bir buluşma ayarlayalım akçay yada altınoluk taraflarında bende hakkariden ağustosta döneceğim nasipse.belki sitenin yazlıkçıları da katılır ?
bir balıkesirli de burada çok sevindim form açan arkadaşa teşekkurler
Arkadaşlar kusura bakmayın birkaç gündür nete giremiyordum, bu arada hoşgeldin dilekleriniz için teşekkür ederim cümleten hoşbuldum. Şu Atamızın imzası çok hoşuma gitti bunu hazır mı buluyorsunuz yoksa kestiriyormusunuz reklamcıda?
Birde belki bi Opelciye ters ama artık Edremit Ak Oto Ford da çalışıyorum işi düşen yolu düşen olursa beklerim.