BALIKESİRLİ'ler, BAL-KES ler.. Biz de burada buluşalım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umiteb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Arkadaşlar bende Balıkesirliyim merkezdeyim kısa bi süreliğine istanbul kadıköydeydim ama sonunda döndüm yuvaya,Balıkesir'li opelciler olarak buluşuyormusunuz acaba?

Hoş geldin halil yuvaya.. ;)

Daha hiç bir Balıkesirli opelci yüzyüze tanışma fırsatını bulamadı sanırım bildiğim kadarıyla.. Ama muhtemelen yazın körfezde bulucaz birbirimizi..

Tüm Hemşerilerime Selamlar,
Ümit Abi 27-28şubatta balıkesirdeydim.puan durumunu takip ediyorum ama orta okuldan beri gidemez oldum hiç bal-kes maçına.iş güç kopardı bizi.inşallah bu sen 2.lige sonra 1.lige çıkacağız.Kalbim Bal-kes le.
Haftasonu 3tane hoş astra gördüm ama tanıdık gelmedi araçlar.
Bu arada Fırat hoşgeldin,bi gün buluşuruz inşallah.

Tüm Hemşerilerime Selamlar,
Ümit Abi 27-28şubatta balıkesirdeydim.puan durumunu takip ediyorum ama orta okuldan beri gidemez oldum hiç bal-kes maçına.iş güç kopardı bizi.inşallah bu sen 2.lige sonra 1.lige çıkacağız.Kalbim Bal-kes le.
Haftasonu 3tane hoş astra gördüm ama tanıdık gelmedi araçlar.
Bu arada Fırat hoşgeldin,bi gün buluşuruz inşallah.

İnşallah bi aksilik olmazsa 2. lige çıkıcaz bu sezon... ben de bazı sağlık sorunlarından dolayı yükselme grubu maçlarına gitme fırsatı bulamadım henüz, ama bu hafta tribündeyim inşallah 1 aylık bir aradan sonra... :)

var evet birkaç tane güzel astra... benim astram da güzeldi ama sattım geçen ay.. :( senin araç da güzel duruyo baya, gelirsen bi daha haberleşelim, görüşelim.. Halil de görüşelim kaynaşalım diyo..

2 aydır yazmamışız gruba..

Son cümlelerden birisi de "bi aksilik olmazsa 2. lige çıkıcaz bu sezon" olmuş... ve bugün aynen dediğimiz, istediğimiz gibi oldu ve 13 yıl aradan sonra BAL-KES'imiz tekrar 2.Ligde...!!!

Tebrikler BAL-KES'im...!!! Ver elini Bank Asya 1. Lig bundan sonra... ;)

Aynen Ümit Abi,hayırlı olsun tekrardan.Bi nasip olmadı maça gitmek.inşallah seneye daha güzel maçlarda.Buraları haketmiyor bu şehir.

İnşallah seneye de 2.Ligde zirve mücadelesi verir Bal-Kes'imiz de, güzel maçlar izler, adrenalini hat safhada yaşarız yine bu sezon olduğu gibi... :)
Son haftaya kadar çile çektik resmen tribünde... ama sonunda mutlu sonu yaşattılar bize sağolsunlar...

Sevgili balıkesirliler,merhabalar...
tatil için memlekete geldim.ayrıca lpg ve araç bakımını yaptıracağım.Nereyi tavsiye edersiniz?10bin bakımı.özelde öz-op, yetkili olarak tınaz var sanırım.ikisine de gittim ama bakım yaptırmamıştım.

meraba yasin..

eğer yaptırmadıysan halen bakımı, toplu taşımanın ordaki bosch car servisini öneririm sana.. timuçin diye genç bi arkadaş var orda, mekan kendisinin.. başı kalabalık, kafası dağınık değilse iyi ilgileniyo araçla birebir kendisi.. ben bi ara baya aşındırmıştım orayı oksijen sensörü derdine..
daha önce 1-2 defa şahin otomotive gittim sanayide, sahipleri çok tok satıçı, müşteri sevmez bi halleri vardı... o kızgınlıkla çıktım bir gün bosch car service e girdim.. iyiki de öyle yapmışım... tavsiye ederim...

Geri