Başbakanın Galatasaray ile İlgili Sözleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

busenedeburdayim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Başbakan az önce telekom arenanın yapımında Galatasarayın 1 tek kuruş harcaması yoktur dedi,,bunları duyunca Aziz Yıldırım a hak vermemek mümkün değil,,,
insanımız da abartıyor biraz,stad açılışı başbakanı protesto yerimidir,ölçü ayar bilmez bir millet olduk çıktık...

Değildir doğru haklısınız fakat en iyisini yapmışlar...

yeri değil bence,orada ülkeye kazandırılan bir değer var,,ülkenin başbakanı kalkıp açılışa gelmiş,,çok yersiz ve gereksiz bence,tüm güzelliklerin içine etti galatasaray taraftarı,,

Öncelikle Siyasi Bir Anlamda Yazmadım gördüklerimi aktarıyorum sadece Sayın Başbakanımız Her Platform'da halkın iradesi lafını sürekli vurguluyor.. genellikle buda ( muhalif kesimin tepki gösterdiği birşey oluyor ) Bana Göre Gs'nin Stadındaki Olayda Halkın Diğer Kısmının İradesinin Tepkisidir.. Protesto Demokrasinin temel taşlarındandır.. ama sadece yeri ve zamanı değildi sonuçta gs klübü cebınden 5 kuruş para harcamadan stad yaptırmış bunun keyfini sürmeliydi böle bir tepki verdiler güncel olaylar'la alakalı olarak saygı duymak lazım

Ben bir galatasaraylıyım gurur duyarım,ama dün biraz burkuldu içim,her ne görüşte olursan ol ister seversin ister sevmessin o bu devletin basbakanı misafir gelmiş stad için o kadar uğraşmış Türk geleneginde misafir gelene (sevsekte sevmesekte) hoşgörülü misafirperver olunur dünkü olayı yakıstıramadım.Spora siyaset karıstırılmamalıydı.
Siyasetin yeri ayrıdır. Gereken protestoyu yazın verirsin. Ha bu olay bi daha yaşandı mesut yılmazada yapıldı pankart asıldı oda yanlıştı .
Şahsi düşüncem bizim gelenek ve göreneklerimize yakıstıramadım.

o halde iyisini yapmamışlar sizin yaptığınız yanlışı övmek başka bişi deil

tamam ozaman hemen düzeltiyorum..EN İYİSİNİ YAPMIŞLAR.;)

tamam ozaman hemen düzeltiyorum..EN İYİSİNİ YAPMIŞLAR.;)

katılıyorum;)yanlız bu konu bana göre siyasi içerikli olmuş sonuçta başbakan bi tarafın lideri protesto edenler diğer tarafın görüşünden

siyasetle taraftarlığı karıştıranlar
stad dısında takım tutar gibi parti tutar
stad içindede siyasi uzantılarının etkisiyle yapılan işi takdir edecekleri yerde kıskançlıktan dolayı tepki gösterir.

eleştrilecek konu olunca hep birlikte eleştiririz(vergiler, alkol yasakları, aflar vs.) yanlış varsa hep birlikte yüzüne vururuz ama ülkeye uefa 2016 standartlarında bir stad kazandıran kişi o stadın içinde yuhlanıyorsa çok büyük ayıptır.

bu yuhlama olayından sonrada toki başkanı saçmalayınca ortalık iyice karıştı :S

belki yeri değildi ancak başbakanın tepkilere biraz kulak vermesi gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri