Başbakanın Galatasaray ile İlgili Sözleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niye farklı birses çıkınca rahatsız oluıyosunuz.babasının hayrınamı yaptırdı senden benden aldığı vergiyle yapıldı orası.

Hortumlamadı ya , senin benim yararıma kullandı , başkaları bunu da yapmadı, hizmet edene kızarsak darıltırız , kim olursa olsun ; etmeyene tepki gösterelim , edeni tebrik edelim,

Her ne olursa olsun millet olarak ölçümüzü bilmiyoruz. Açılışa veya bir stada gelen davetli her kim olursa olsun öncelikle misafirdir, örf ve adetlerimize göre de adam gibi ağırlanmalıdır. Burada bazı arkadaşlarımız gereksiz yere biraz da yanlı olarak atıp tutuyorlar. Adnan Polat veya başka bir kulübün başkanı başka bir takımın stadına gittiğinde protesto edilmiyor mu? Saraçoğlu stadında veya İnönü stadında hiç mi gelen misafirler için yuhalama olmuyor? Eeee o zaman nerede kaldı misafirperverlik? Üzerine basa basa tekrar belirteyim her kim olursa olsun davete iştirak eden bir misafir adam gibi karşılanmalı, rahat ettirilmeli, memnun bir şekilde uğurlanmalıdır. Unutmamak lazım kimse kimseyi hakaret etmek için davet etmez. Sonuçta bir taraftar olarak davet edilen herhangi bir kişinin bile yuhalanmasını onaylamıyorum.

Her ne olursa olsun millet olarak ölçümüzü bilmiyoruz. Açılışa veya bir stada gelen davetli her kim olursa olsun öncelikle misafirdir, örf ve adetlerimize göre de adam gibi ağırlanmalıdır. Burada bazı arkadaşlarımız gereksiz yere biraz da yanlı olarak atıp tutuyorlar. Adnan Polat veya başka bir kulübün başkanı başka bir takımın stadına gittiğinde protesto edilmiyor mu? Saraçoğlu stadında veya İnönü stadında hiç mi gelen misafirler için yuhalama olmuyor? Eeee o zaman nerede kaldı misafirperverlik? Üzerine basa basa tekrar belirteyim her kim olursa olsun davete iştirak eden bir misafir adam gibi karşılanmalı, rahat ettirilmeli, memnun bir şekilde uğurlanmalıdır. Unutmamak lazım kimse kimseyi hakaret etmek için davet etmez. Sonuçta bir taraftar olarak davet edilen herhangi bir kişinin bile yuhalanmasını onaylamıyorum.

abi sende üzerinde ki formayı çıkartıp da yorum yapsaydın daha iyi olmaz mıydı??
durum karşısında diğer rakiplerin hakkında onlar bıunları yapıyor demek yerine hep birlikte demek daha mantıklı değil mii???

kesinlikle bende bu tipte bir olayı tasbip etmiyorum ve hangi stadda olursa olsun onaylamıyorum yapnalara da lanet okuyorum

Yapılan her şekilde doğru,yapan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum..Artık ne örf kaldı ne adet,daha hala nesini lanetliyorsunuz,ülke lanetlenmiş baştakilerle?

Birlik olan yerden ses cıkar..Protestonun yapıldıgı yerde binlerce insan var,ve aynı anda dile getirdiler protestolarını...Oturup evden istediğiniz kadar lanet okuyun hükümete kimse duymuyor,işte bu şekilde çok rahat sesi cıkıyor herkesin..

Kepazeliğe bak,Toki başkanı konusurken millet yuhluyor,Kanal D de hemen araya girip,işte burası türk telekom arena,taraftar heyecanlı vs diyor..

Son düzenleme:
Bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray taraftarlarını tebrik ediyorum.

Protesto edenleri şiddetle kınıyorum. Terbiyesizler misafire böyle mi karşılık verilir.
Bizim örf, adetimizde yok böyle şeyler.

siyasetle taraftarlığı karıştıranlar
stad dısında takım tutar gibi parti tutar
stad içindede siyasi uzantılarının etkisiyle yapılan işi takdir edecekleri yerde kıskançlıktan dolayı tepki gösterir.

eleştrilecek konu olunca hep birlikte eleştiririz(vergiler, alkol yasakları, aflar vs.) yanlış varsa hep birlikte yüzüne vururuz ama ülkeye uefa 2016 standartlarında bir stad kazandıran kişi o stadın içinde yuhlanıyorsa çok büyük ayıptır.

bu yuhlama olayından sonrada toki başkanı saçmalayınca ortalık iyice karıştı :S

budur.

Hortumlamadı ya , senin benim yararıma kullandı , başkaları bunu da yapmadı, hizmet edene kızarsak darıltırız , kim olursa olsun ; etmeyene tepki gösterelim , edeni tebrik edelim,[/QUOTE
deniz feneridavası , oğluna gemi ,üsküdarda 7 milyonluk villa amerikada ev isviçre bankalarında 7 milyar dolar para

Keşke olmasaydı bunlar...

Ancak RTE'nin üslup konusunda nasıl birisi olduğunu birazcık anladıysak milletin verdiği tepki de normal karşılanabilir. Ulu orta "Ananı da al git" diye bir çiftçiye seslenen bir başbakan için üslup tartışması yapmak biraz saçma olur.

"Bole bi serefsizlik yok.. Nankorsunuz.. Kimin sayesinde o statda mac izliosunuz. Kim yapti lan o stadi size. Gerizekali kus beyinliler.."
bu da egemen bağışın twitterdan galatasaraylılara cevabı (üsluba dikkat lütfen yorumsuz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri