Başbakanın Galatasaray ile İlgili Sözleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yapılanların her ne kadar yeri olmasada yapmadan oturmak imkansız,toki baskanının sözleri tahrik edici ,herkes bu protestonun yeri olmadıgı görüşünde hem fikir fakat toki baskanının gs yonetimini eleştirmesi yerden yere vurması için uygun bir ortammıydı kulübün yeni stad acılısı ? bazı yorumlarda iktidarın herkese eşit oldugu söylenmiş sadece gülüyorum ...
Sen gene iyisin, sadece gülmekle yetinebilmişsin, ben ne haldeyim bir bilsen, ben tıksırana kadar gülüyorum :kop::kop::kop:

Başbakan stada girdi anonsuyla başladı protesto,
sonra toki başkanının konusmasıyla protesto büyüdüde büyüdü.

Son düzenleme:
Öncelikle siyaseti heryere taşımamak gerektiğini düşünüyorum. Bu olay malesef her platformda aynı. Her konuya siyasi çerçeveden bakmak sabit fikirliliktir, güdümlü olmaktır. Sağ sol orta farketmez, objektif bakabilmek lazım olaylara... Bu ilk değerlendirmem. Bundan sonrası ise Başbakanın açıklamalarını yaptıktan sonrası için. Madem bu stadı TOKİ, devletin imkanlarını kullanarak yaptı ve madem "o stadta Galatasaray'ın bir Allah kuruşu yoktur" . Kimin parasıyla yapıldı öyleyse ? Parasını kendi cebinden ödemişçesine konuşmaya kimin hakkı var ? Memleketin ve Galatasarayın hali ortadayken ( bende GS taraftarıyım merak etmeyin ) böyle bir stadyuma çok mu ihtiyacımız vardı hakikaten ? Kime sorulmuşta yaptırılmış ? Millete sorulsa stadyum mu isterdi yoksa memleketin durumunu düzeltmeye katkı sağlayacak bir yatırım mı ? Düşüncelerim bana aittir, hiçbir siyasi veya siyasi olmayan görüşü benimsemiyorum...

Son düzenleme:
Konu farklı yerler gidiyor, incelenmek üzere kapatılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri