Başbakanın Galatasaray ile İlgili Sözleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada yorum yazan arkadaşlar TOKİ başkanının konuşmasını dinlediler mi acaba?

Ben dinlemedim ama verilen tepkilere göre güzel şeyler söylemediği kesin. Diğer yandan TOKİ'nin anadoluda yaptığı şaheserleri görünce başkanın ne kapasitede olduğunu az çok tahmin edebiliyorum.

bundan önceki gs yönetimi beceriksizdi buraya ilişkin yükümlülüklerini yerine getirmedi yeni yönetim de öyle, ali sami yene ilişkin yükümlülüklerini bile yerine getiremediler, özhan başkan karşımızda sus pus naif bir şekilde oturuyordu vs...

sen önce nerede nasıl konuşulacağını öğren, insanları tahrik etmemeyi öğren, bir şeyi de kendini övmek veya siyasi propaganda yapmak için kullanma, ondan sonra niye protesto edildiğini sorgula...

başbakana 10 protesto varsa 8 i toki başkanının konuşması sebebiyledir.

bu tür densiz laflara da kusura bakmayın ama insanların tahammül etmesini beklemek insafsızlık olur.

insanlar oraya bir siyasi partinin mitingine değil gs stadının açılışına gittiler, buna uygun davranılsaydı yaşananların çoğu yaşanmazdı

Başbakan az önce telekom arenanın yapımında Galatasarayın 1 tek kuruş harcaması yoktur dedi,,bunları duyunca Aziz Yıldırım a hak vermemek mümkün değil,,,
insanımız da abartıyor biraz,stad açılışı başbakanı protesto yerimidir,ölçü ayar bilmez bir millet olduk çıktık...

.........

Son düzenleme:
toki başkanı bu tepkilerin yegane sebebidir.sen hafta sonu o kadar eziyet çekip saatlerce önceden gelip soğukta bekleyen taraftarın klübüne yükümlülüklerini yerine getirmedi bilmemne dersen zılgıtı yersin.başbakana direk bir tepki değildi.olmamalıda zaten.

................

Son düzenleme:
Yapılanı desteklemıyorum fakat bunu stadın ıcersınde degılde dısarda gosterseler daha mantıklı olurdu, istanbulun göbeğinde giderken akaryakıt zammı ıcın 10 dakıka 4lü yakmıyan zihniyet stada gidip basbakana ıslık calıyor sıımarıklıkdan baska bırsey degıl.. Neyin dogru neyin yanlış oldugunu bılmeyen zıhnıyetlerle dolu memleket
................

Son düzenleme:
..................

Son düzenleme:
yapılanların her ne kadar yeri olmasada yapmadan oturmak imkansız,toki baskanının sözleri tahrik edici ,herkes bu protestonun yeri olmadıgı görüşünde hem fikir fakat toki baskanının gs yonetimini eleştirmesi yerden yere vurması için uygun bir ortammıydı kulübün yeni stad acılısı ? bazı yorumlarda iktidarın herkese eşit oldugu sölenmiş sadece gülüyorum ...

Protestolar TOKİ başkanının konuşmasından sonra başladıysa benim de bu duruma karşı bakış açım değişir. Ben açılış proğramını seyretmedim, başbakan stada girince durduk yere, gereksiz bir şekilde protesto edildi diye anladım, seyirci tahrik edildiyse sorumluluk tahrik edene aittir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri