Cenmax kullanıyorum hiçbir problemle karşılaşmadım. Valla bazı şeyleri alırken bi 100lira fazla verip rahat rahat kullanmak en iyisi bence =)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende de corsa d olsa benim şu anki xenonlarımda o arabada arıza verdirmezdi
cenmax ı bilmem ama büyük ihtimal oda arıza verir herhalde vectra c lerde mtec dışında orjinal kiti dışında uyumlu zor mtec kitlerde 400 milyon benim arabada 3 kit var 400x3=1200 tl benim şu konumda 100 değil nerden baksan 600-700 fazla vermem gerek ki hepsi mtec olsun.
bizimkinde bisey olmuyor ben taktırdımPaylaşım için tsekkürler bende yakın zamanda xenın dusunuyorum, bu kondandatör olayını arastırayım.
Bende alırken Mtec baktım ilk ama piyasada çok fazla sahtesi gezdiği için güvenemedim o yüzden cenmax aldım. Cenmax'a bir bakın derim arıza ışığı yanarsa direk idae alıyorlar, ayrıca arkadaşımda da cenmax var vectra bir problem yaşamadı daha. Kaldı ki İzmir Hyundai opsiyonel xenon kitinde Cenmax kullanıyor çoğu firma gibi. Mtec diye bence şartlamayın kendinizi sonuçta çin uyduruk bişey almıyorsunuz. Fiyat olarakta daha uygun gelicektir.