Başka İlden Sifir Arac Almak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Shift
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Başka İlden Sifir Arac Almak

ray55 link' Alıntı:
aallaaa muhakkak sanada birtane olması gerekli..
trafiğe cıkabilmesi için..
ayrıca fatura direk mi kesitler yoksa noter satışımı yaptılar?
Fatura abi neden ki ?

Shift link' Alıntı:
֖zgün abi yakınlarımda sıfır araç aldı ancak onlar gitiğinde plaka hazır takılmış olarak teslim aldık dediler .Sanki bayi ücreti benden çıkarmaya çalışıyor  :o siz plakayı alıp giderken herhangi bi ücret ödediniz mi ?

Plakayı elimde götürdüm verdim taktılar ekstra bi para vs olmadı

Shift link' Alıntı:
Fatura abi neden ki ?

çünkü sıfır gibi gösterip ikinçi el aracı(oda sıfır km) sıfır fiyatına satmakla alakalı..
bazı bayiler yapabiliyorlar..

Plakayı kocaeliden çıkarıp antalyaya gittim. Trafiğe bilgileri antoto yolladı sadece gidip imza ile alındı.

albertxx link' Alıntı:
Plakayı kocaeliden çıkarıp antalyaya gittim. Trafiğe bilgileri antoto yolladı sadece gidip imza ile alındı.
Abi aynen bayide bana sadece bı imza atacaksınız dedi . İnşallah sizinki gibi olur . Teşekkürler cevap için  :)

Shift link' Alıntı:
Komşu ilden Opel astra aldık arac ֖TV indirimli ve tertibatli aracın herseyi tamam ama sadece plakası kaldı . Bayiyi aradım gerekli evrakları trafiğe yolladıklarını söylediler . Trafiğe gittim orada evrakların bana gelecegini evrakları alıp plakayı bulunduğum ilden çıkarabilecegimi söylediler ama bayi de trafikte bı imza atmanız yeterli dedi bu isten birsey anlamadım  032questn . Benim gibi komşu illerden sıfır arac alan arkadaslar ne tür işlemler yaptıklarını anlatabilirlerse çok memnun olurum  :(
֖TV ındırımı nasıl bırsey kı

cancanada link' Alıntı:
ÖTV ındırımı nasıl bırsey kı
H sınıfı ehliyetiniz veya %90 engel raporu olan bı akrabanız varsa aracınızı OTV yi ödemeden alabilme imkanınız var . Ornegin 50.000 tl lik aracı 34.000 e alabilirsiniz

Shift link' Alıntı:
Abi aynen bayide bana sadece bı imza atacaksınız dedi . İnşallah sizinki gibi olur . Teşekkürler cevap için  :)

Rica ederim. Aynısı olur plakanı al git direk taksınlar aracı temizleyip versinler. Aklında olsun plakayı taktırırken tam oturtsunlar havada kalmasın app tarzı yapsınlar :)

albertxx link' Alıntı:
Rica ederim. Aynısı olur plakanı al git direk taksınlar aracı temizleyip versinler. Aklında olsun plakayı taktırırken tam oturtsunlar havada kalmasın app tarzı yapsınlar :)
İnsallah Pazartesi hallederim abi tekrar Sagol :) astarnin plaka yeri one doğru çıkıntıli biraz özellikle söylerim

Ynt:

Ben de aracımı Antalya dan aldım. Plaka konya da çıktı gittim imza atıp aldım plakaları cuma gecesi bindim cumartesi gittim aldım arabami.

Geri