Başka İlden Sifir Arac Almak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Shift
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Başka İlden Sifir Arac Almak

WeReWoLF link' Alıntı:
Ben de aracımı Antalya dan aldım. Plaka konya da çıktı gittim imza atıp aldım plakaları cuma gecesi bindim cumartesi gittim aldım arabami.
Abi cevap için teşekkürler . Trafikten mi aradılar imza için bayi mi gidin imza atın dedi ?

Ynt:

Bir sigorta acentası aradı beni. Onla birlikte trafiğe gidip plakayı aldık. 

Bugün bayinin görevlendirdiği sigortacı sabah telefon edip trafiğe gelmemizi istedi gittik imza attık gereken ödemeleri  belgeleri adam verdi halletti plaka çıktı . Kısmetse plaka ile ruhsatı alıp yarın teslim almaya gideceğiz . Bu başlıkta yardımcı olan herkese teşekkür ederim  thnxx thnxx

Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanın

Hayırlı olsun,iyi günlerde güle güle binin aracınıza...

Bence şu yeni trafik sistemi kilitlenmiştir. Bilgisayar plakayı görüntüleyemediği için sizi bir evrakla göndermişlerdir. sistem açıldığında bu evrakla plakanızı alın diye. Ben Bursa dan almıştım arabamı. sistem kilitlendiği için 4 saat plakanın basılmasını beklemiştim. Ruhsat
yetişmediği için de beni ruhsat yerine bayi satış yazısı ile yollamışlardı .Bozüyük e döndüğümde de 1 saat kadar sistemi bekledik den
sonra ruhsatımı alabilmiştim.

Abi sistemi bilmem ama bayinin her ilde anlaştığı evraklara aracılık yapan sigortacilari var gereken evrakları kargoyla yolluyor adama adam seni trafikten arayıp imza için çağırıyor işlem bitiyo ruhsat ve plakayla aracı almaya gidiyorsun . greatt temiz is

Bunlar keyifli telaşlar, aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde sevdiklerinizle kullanın inşallah.

Geri