Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özellikle İstanbul Çok Kötü Olmuş. Yanlış Anlamayın Kendimi Övmek İçin Söylemiyorum ; 196 Boy , 85 Kilo Adamım , Yakın Korumayım. Birazda Yüz Şeklim , İfadem Sert. Buna Rağmen Akşam 22:00 Sıralarında Evimin Önünde 3 Kişi Yolumu Kesti. Hanımlara Biber Gazı , Elektroşok Tarzı Savunma Ekipmanlarından Edinmelerini Tavsiye Ederim. Biber Gazlarının Fİyatları 15-45 YTL Arasında , Elektroşoklar 40-150 YTL Arasında. Elektroşok Alacasanız Paradan Kaçmamanızı ve Kaliteli Birşey Almanızı , Saldırganın Boyun ya da Göğüs Kafesine UZUN Süreli Tutmanızı , Düşman Yere Düştükten Sonra da Kıpırdadıkça Baldırlarına Uygulamanızı Şiddetle Öneririm. Biber Gazını Düşman Üstünüze Gelirken Yavaş Adımlarla Geri Geri Yürüyerek Suratına Sıkmanızı Şiddetle Öneririm. Bu Güvenlik Önlemleri Dışında Allah 'ın Size Vermiş Olduğu O İnce Ses Telleriyle Sağlam Bir Çığlık Atmanız da Bir Miktar Etkili Olacaktır. Konunun Dışına Çıktım Sanırım Biraz
![]()
walla ben kontağı çevirir çevirmez kapıları kitliyorum malum istanbul burası ne olur ne olmaz
walla ben kontağı çevirir çevirmez kapıları kitliyorum malum istanbul burası ne olur ne olmaz
Bu Istanbulda böyle - benim dikkatimi cekti: Simdiye kadar hemen hemen hepsinde gördüm: Bayanlarınız kendi, yahutta kız arkadaslarınla arabalarına binerbinmez kapılarını icten kilitliyorlar! Tamam bunun ne anlamı var diyebilirsiniz; ama bunun anlamı cok: Cevreden ve magandalardan korktukları icin! Bayanlarımıza yolda güven veremiyoruz - Ben sahsi olarak kapılarımı kilitleme duygusuna kapılmıyorum...