Bayanlar arabalarına binerken buna dikkat ettinizmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VSS-1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
serkan75' Alıntı:
arkdaşlar benim eski toyotada alarmın özelliği vardı kapılar otomatik kilitleniyrdu, alarm taktırmadan bu özelliği oluşturabilirmiyizki, bilgisi olan var mı
yapılabilir.kontak açılınca birsüre sonra kilitleyip kontak kapandığında açan bir sistem yapılabilir.
benim arabada bunu alarm yapıyor.gerekli bence:good:

ben de kitliyorum zaten alarmdan dolayı otomatik kitleniyo:)bence bunun bayanlarla bi ilgisi yok !

bu kapı kitleme olayı olayı genelde alarmlarda mevcut yeni çıkan otomobillerdede mevcut örnegin yeni megane lar 30 km üstüne çıkınca otomatık kitliyor...

arkadaslar ucmussunuz hepiniz oldu olacak sokagada cikmayalim hani ne dersiniz

sen bilirsin

birolcan' Alıntı:

sokakların güvensiz olduğu gerçek önlem alarak yaşamanın sakıncası neki....

birolcan' Alıntı:

tedbir aldıgı için başına birşey gelen birini ben duymadım ama tedbir almayanların başına gelenleri, hergün 3. sayfa haberi olarak okuyoruz...

arkadaslar tabiki tedbir alacaiz fakat kotu olaylari ve kurgulari fazlaca dusunursek isin sonu paranoya gider buda basimize birsey gelmeden sikinti cekmek demektir.olacak olur ayrica ihtimaller sonsuzdur insan icin

birolcan' Alıntı:
arkadaslar tabiki tedbir alacaiz fakat kotu olaylari ve kurgulari fazlaca dusunursek isin sonu paranoya gider buda basimize birsey gelmeden sikinti cekmek demektir.olacak olur ayrica ihtimaller sonsuzdur insan icin
...evet haklısın, onun icin herkezin sinirleri tepesinde ve hicbirseyi haz edemiyoruz....

kilitlemek we camlara güvenlik filmi çektirmek çok önemli

Geri