Öncelikle herkesin geçmiş Kurban Bayramını kutlarım.. Bayram telaşesinde konuyu açamadım ama şimdiye kısmetmiş 
İlk olarak aracın eski halinin fotoğraflarını pek alamadım ve bazı uygulamalarımın da fotoğrafları eksik bunun için hepinizden özür diliyorum
Aracım yaptığım ve yaptırdığım işlemler;
-Afr ayarı
-Tavan çıtalarının güneşten soyulması sonucu tekrar boyanması
-Camı düşmüş sağ aynamızın ayna camı değişimi
-Sağ sis farı değişimi
-Silecek değişimi
-Torpido rafı uygulaması
-Liqui Moly Metalik Cila uygulaması
Afr ayarı çok şey farkettiriyormuş, senelerdir yarım performanslı araba kullanıyormuşuz meğerse
Araçta Lovato marka Lpg kiti mevcut, Landirenzo kullandığımız araçlar bu araçtan daha performanslıydı ve bu yüzden suçu Lpg kitine atıyordum ancak durum böyle değilmiş tabiiki de.. Afr ayarı sonrası araçla 3. viteste zor çıktığım yokuşlarda şimdi 4’le çok rahat çıkabiliyorum kesinlikle tavsiye ediyorum
Tavan çıtamız Opak’ta boyadan geldikten sonra montajı yapıldı
Sonrasında forumumuz sponsoru Opel Center’a giderek araçta kullandığım ürünleri (sis farı, ayna camı, torpido rafı, cam sileceği) satın aldım, Hüseyin Bey’e ilgisi için çok teşekkür ederim ürünlerin bir kısmının paket fotoğrafını aşağıya bırakıyorum
Sileceklerimiz orijinal sileceklerle bire bir aynı görünüşteler
Sis farımız içine su aldığı için kararma yapmış, eski halini çekmeyi unuttuğum bir işlem daha
Kararma nedeniyle değişim sonrası;
Ayna camımız yerinde değildi, montaj sonrası
Bu da torpido rafımızın son hali
Ardından bayramlaşmalar sona erince ve boş kalınca Liqui Moly Metalik Cila uygulamasına geçtik, öncesinde aracı yıkayıp güzelce kuruladım ve cilayı pamukla araca dairesel hareketlerle yedirdim..
Sonrasında tekrar pamukla aracın üzerindeki cilayı temizledim ve nemli bezle bir tur aracı sildikten sonra garanti olsun diye su tuttum ve kuruladım.. İşlem sonucunda araba üzerinde su tutmuyor (video paylaşacaktım ancak servera yükleyemedim
) daha parlak bir görünüm elde ettim ve boya kendini daha iyi belli ediyor.. Bu araca seneyeye seramik uygulaması yaptıracağım, o zaman daha detaylı bir konu açarım 
Umarım keyifle okumuşsunuzdur, Ankara Opak ekibine ve sponsorumuz @OpellCenter ‘a teşekkürlerimi sunarım..

İlk olarak aracın eski halinin fotoğraflarını pek alamadım ve bazı uygulamalarımın da fotoğrafları eksik bunun için hepinizden özür diliyorum

Aracım yaptığım ve yaptırdığım işlemler;
-Afr ayarı
-Tavan çıtalarının güneşten soyulması sonucu tekrar boyanması
-Camı düşmüş sağ aynamızın ayna camı değişimi
-Sağ sis farı değişimi
-Silecek değişimi
-Torpido rafı uygulaması
-Liqui Moly Metalik Cila uygulaması
Afr ayarı çok şey farkettiriyormuş, senelerdir yarım performanslı araba kullanıyormuşuz meğerse

Tavan çıtamız Opak’ta boyadan geldikten sonra montajı yapıldı

Sonrasında forumumuz sponsoru Opel Center’a giderek araçta kullandığım ürünleri (sis farı, ayna camı, torpido rafı, cam sileceği) satın aldım, Hüseyin Bey’e ilgisi için çok teşekkür ederim ürünlerin bir kısmının paket fotoğrafını aşağıya bırakıyorum

Sileceklerimiz orijinal sileceklerle bire bir aynı görünüşteler

Sis farımız içine su aldığı için kararma yapmış, eski halini çekmeyi unuttuğum bir işlem daha

Ayna camımız yerinde değildi, montaj sonrası

Bu da torpido rafımızın son hali

Ardından bayramlaşmalar sona erince ve boş kalınca Liqui Moly Metalik Cila uygulamasına geçtik, öncesinde aracı yıkayıp güzelce kuruladım ve cilayı pamukla araca dairesel hareketlerle yedirdim..

Sonrasında tekrar pamukla aracın üzerindeki cilayı temizledim ve nemli bezle bir tur aracı sildikten sonra garanti olsun diye su tuttum ve kuruladım.. İşlem sonucunda araba üzerinde su tutmuyor (video paylaşacaktım ancak servera yükleyemedim

Umarım keyifle okumuşsunuzdur, Ankara Opak ekibine ve sponsorumuz @OpellCenter ‘a teşekkürlerimi sunarım..