Baz istasyonunun opele zararı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
faydalı bir paylaşım teşekkürler, bundan sonra dikkat edeceğim

Teşekkürler paylaşım için.

bak bu gerçketen ilginç bu durum...
hani şu uçakta yada otobüslerde cep telefonunuzu kapatın muhabbeti varya resmen onu destekliyor ya....
tuhaf olan 2001 yılında araç içinde cep telefonunu kapardım.araca zarar vermesin diye..sonra vazgeçtim bu huyumdan...
acaba tekrar kapamaya başlasammı?

ilginç bi paylaşım...bizim iş merkezinde çatıda var 1-2 tane..iş merkezine gittiğim zaman arabanın kumanda bi kaç seferde devreye giriyor demekki onunla alakası olabiliyomuş...saol..

yazın ayni olayı yaşadım. Alarım dan kaynaklanma olabilir diye düşündüm kafama takılp kalmıştı . Şimdi durum aydınlandı teşekkürler.;)

Geçenlerde arabamı Bostanlı'da baz istasyonuna yakın bir yere park ettim. Uzaktan kumanda ile aracımı kilitleyip gittim. İşim bittiği zaman aracın yanına geldiğimde uzaktan kumanda ile kapıları açamadım. Anahtarla kapıyı açtım, alarm devreye girdi. Alarm sirenini iptal ettim. Sol ön kapı ve bagaj hariç diğer kilitler içeriden bile açılmadı. Anahtarı defalarca yeniden programladım, sonuç sıfır. Ertesi gün Çiğli'de özel bir opel servisine götürdüm, en az bir saat kadar uğraştı sonuç yine sıfır. Arabayı öylece alıp Karabağlardaki Şakir Ustaya götürdüm. 1 dakika içinde halletti. Nasıl mı ? Kutup başını söktü biraz bekleyip tekrar taktı. Baz istasyonları gibi yüksek akım olan yerlerde bunlar olabiliyormuş. Bilgilerinize.
ben özel servis için çok üzüldüm karizma sıfır işte.

Valla benim aracım hergun baz istasyonunun onunde duruyor boyle bışeyle karsılaşmadım

Geri