Beğenecekmisiniz? Takdiri size birakiyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MstfC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MstfC

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
1630.jpg
1623.jpg
1617.jpg
1607.jpg
1589.jpg
1542.jpg
1564.jpg

OLUMLU VEYA OLUMSUZ TÜM ELEŞTRİLERİNİZE AÇIĞIM. LÜTFEN EKSİK BİŞEYİM VARSA VEYA HOŞUNUZA GİTMEYEN BİŞEY N'OLUR BENIMLE PAYLAŞIN... SAYGILARIMI SUNUYORUM, HOŞÇAKALIN...

hersey iyi guzel kapı altındaki kırmızı şerit guzel durmamiş zaten araba modellı araba hıç gerek yok bence simyah asil duruyo zaten :D

Herşey çok güzel ama yandaki kırmızı şeritler dışında tabi..Yan taraflara yapıcana arka camın üst tarafına yapsaydın daha şekil olurdu..Diğer herşeyi çok güzel..

Maşallah Kazasız Belasız iyi sürüşler

Fikirleriniz için teşekkür ediyorum. Kırmızı şeritler resimlerde biraz basit durmuş ama canlı olarak inanın çok şekil duruyor. Zaten 3 kere yıkattırdımmı arabayı çıkar o şeritler :) bu arada ön taraftaki panjurun nikelaj bölümünü siyaha boyatmyaı düşünüyorum, fikirlerinizi alabılırmıyım?

Fikirleriniz için teşekkür ediyorum. Kırmızı şeritler resimlerde biraz basit durmuş ama canlı olarak inanın çok şekil duruyor. Zaten 3 kere yıkattırdımmı arabayı çıkar o şeritler :) bu arada ön taraftaki panjurun nikelaj bölümünü siyaha boyatmyaı düşünüyorum, fikirlerinizi alabılırmıyım?

araban siyahlara boğulmuş gibi olur komple boyatırsan panjuru..Benım tavsiyem Opel amblemi krom kalsın.sağa ve sola uzanan panjuru boyat parlak siyaha...

evet haklısın öyle yaptıracağım. teşekkür ederim...

eyvallah teşekkür ederim kardeş...

Geri