Beğenecekmisiniz? Takdiri size birakiyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MstfC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fikirleriniz için teşekkür ediyorum. Kırmızı şeritler resimlerde biraz basit durmuş ama canlı olarak inanın çok şekil duruyor. Zaten 3 kere yıkattırdımmı arabayı çıkar o şeritler :) bu arada ön taraftaki panjurun nikelaj bölümünü siyaha boyatmyaı düşünüyorum, fikirlerinizi alabılırmıyım?
Önce buraya bir bak bence...
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=33606 Budur yani,kelimelere gerek yok "Anladın sen onu"
i3401059.jpg

Son düzenleme:
Fikirleriniz için teşekkür ediyorum. Kırmızı şeritler resimlerde biraz basit durmuş ama canlı olarak inanın çok şekil duruyor. Zaten 3 kere yıkattırdımmı arabayı çıkar o şeritler :) bu arada ön taraftaki panjurun nikelaj bölümünü siyaha boyatmyaı düşünüyorum, fikirlerinizi alabılırmıyım?
Görüşümü üstlerde yazdım ama

Bu arada site kuralları gereği

Adınızı soyadınızı
İmzanıza yazmanız gerekir
Hitap edeceğimiz kişiyi isim soyad ve yaş olarak bilmemiz gerekir

İsmini öğrenemedik daha ama

Bu arada Karaşimşek'in Xenon'ları var mı onu bir soralım

Ben Mustafa ayarlarda yazdım az önce. bu arada evet xeononları var abi. resimlerdede belli oluyor zaten. bayramdan sonra 3cm lık spor helezon taktıracagım ve bide bulabılırsem st. panjur taktıracam ve baska hıc bısey yaptırmayacagım..

bence şerit güzel olmuş. siyah üzerinde kırmızı çok hoş duruyo. üstelik kaliper ve kampana ile uyumlu olmuş. çok yakışmış bence...

Ben Mustafa ayarlarda yazdım az önce. bu arada evet xeononları var abi. resimlerdede belli oluyor zaten. bayramdan sonra 3cm lık spor helezon taktıracagım ve bide bulabılırsem st. panjur taktıracam ve baska hıc bısey yaptırmayacagım..
Allah Kaza Bela Vermesin
Güzel günlerde sağlıcakla kullan Mustafa'cığım

Zaten dediklerini yaptıktan sonra başka bir şey yapmana gerek yok

Forumlarda hoşça vakit geçirmen dileğiyle

Adını soyadını imza kısımında da yazman lazım ki
Forumlarda her yazdığında üyelerimiz isimini görsün

sevgilerle

araba şu an itibariyle şeritler hariç 10 numara. eger daha da modifiye ye devam edeceksen, 17 jant -lastik , -3,5cm yay , sislere xenon, arka OPEL CORSA CDTI yazı iptali (amblem kalacak) ... bunları dusunmelisin..

Geri