Beklenen an geldi!İstanbulun en güzel Corsası...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burkay83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
siyahın zerafeti.. sade ve güzel olmuş.ben jantlarını çok beğendim.güle güle kullan

evet gerçekten birtane varmış. sn-168 hem çok şık, hem çok sade. hasta oldum. herkes kazasız belasız inşallah...

O en iyilerinden.fakat senin aracının standartlarına bakacak olursak skyeye ermanın aracına bir bak istersen.Ayrıca Bazokaa nickli arkadaşın corsası da çok iyi.Ben de son değişikliklerimi yaptım.Resim eklicem.Ama ben senden şanslıyım.Bendeki gerçekten de zonguldakta tek :)

:) gorebildigim kadarıyla sn-168 en iyisi. tabi burda kriter değişken olabilir. kimi için güçlü bir motor, kimi için renki ve albenili tarz kimi için sade çekici gelebilir. değişmeyen şey opel corsa aşkı :)
Zonguldak'ta seni tek geçerim invisibleagle kardeşim, sağlıcakla kal....

O en iyilerinden.fakat senin aracının standartlarına bakacak olursak skyeye ermanın aracına bir bak istersen.Ayrıca Bazokaa nickli arkadaşın corsası da çok iyi.Ben de son değişikliklerimi yaptım.Resim eklicem.Ama ben senden şanslıyım.Bendeki gerçekten de zonguldakta tek :)
abi benimki saymıyorsunuz ya helal olsun size:cool:

Bu arada Türkiye'deki bu kısıtlı imkanlarla bu kadar güzel işler yapan tüm arkadaşları tebrik ederim.Almanya ya da İngiltere'deki imkanlar bizde olsa neler yaparmışız neler...

Geri