Beklenen an geldi!İstanbulun en güzel Corsası...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burkay83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada Türkiye'deki bu kısıtlı imkanlarla bu kadar güzel işler yapan tüm arkadaşları tebrik ederim.Almanya ya da İngiltere'deki imkanlar bizde olsa neler yaparmışız neler...
abi siz yine istanbulda ankarada imkan bol işi anlayan yapan ustalarınız çok bizde öyle değil trabzonda bi tane bady kit yapan yer varr başka yer yok jant doğru düzgün satan yok beğeniyon dergiden model adamın işine gelmiyor böyle bir yerdeyiz ama işte bişeyler yapmaya çalışıyoruz.... ama sayılmıyor benim corsam sanırım ANGELsız dikkat çekmiyor;)

kazasız belasız kullan

abi siz yine istanbulda ankarada imkan bol işi anlayan yapan ustalarınız çok bizde öyle değil trabzonda bi tane bady kit yapan yer varr başka yer yok jant doğru düzgün satan yok beğeniyon dergiden model adamın işine gelmiyor böyle bir yerdeyiz ama işte bişeyler yapmaya çalışıyoruz.... ama sayılmıyor benim corsam sanırım ANGELsız dikkat çekmiyor;)

Ağbicim sen niye üstüne alındın.Adam istanbulun en iyi corsası diye yazınca cevap yazayım dedim.Emin ol ilerde biri trabzonun en iyi corsası diye başlık açarsa ona da seni yazarım :)

Bi de al artık şu angelları da rahatlasın senin laz corsası :)

Arkadaşlar, hay muhabbetinizle bin yaşayın:) ne iyi etmişim bu foruma girmekle, hepinizden Allah razı olsun, SERKAN_61 kardeşim, senin corsanı görmez olurmuz . en güzellerinden bir tanesi senin corsan hem de kısıtlı imkanlarına rağmen. sağlıcakla kalın....

Arkadaşlar, hay muhabbetinizle bin yaşayın:) ne iyi etmişim bu foruma girmekle, hepinizden Allah razı olsun, SERKAN_61 kardeşim, senin corsanı görmez olurmuz . en güzellerinden bir tanesi senin corsan hem de kısıtlı imkanlarına rağmen. sağlıcakla kalın....
hey saolasınız ha şöyle siz böyle dedikçe beni ateşliyorsunuz :D angelarımında siparişi verildi sayılır fiyat bişeyler yapmaya çalışıyoruz...senden de allah razı olsun canım tabikide iyi ettin gelmekle saolasın yorumuın içinde..:p

kazasız belasız güzel arac...

Corsa C fanları olarak böyle güzel modlar görmek gerçekten insanı yüreklendiriyor.Güzel şeyler yapılıyor diyor bizim ülkemizde de.
Siyah Corsa bir başka oluyor doğru!
Cam filimleri 2 no iyi olurdu bencede.
Yan ve arka karlıklar cuk oturmuş.Bu yan karlıkları nerden bulabiliriz.
Sis farı gerekiyor birde ledli stop..
O zaman dört dörtlük olur. ;) :good:

Geri