Bende ledlendim (foto ekledim)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt:

GNSpower link' Alıntı:
Forumun tek yan etkisi bu zaten, insan daha önce farkında bile olmadığı şeylere ihtiyaç duyar hale geliyor bir anda. Beni de böyle böyle yoldan çıkardılar. ((:

abi yeter yeni paylaşımlarda bulunma rica ediyorum daha bir ton borcum var bizi masrafa sokuyorsun sen ya :D  :D

Ynt:

milyoncubaba link' Alıntı:
abi yeter yeni paylaşımlarda bulunma rica ediyorum daha bir ton borcum var bizi masrafa sokuyorsun sen ya :D  :D

Olmaz, madem forum dostuyuz o zaman hep birlikte sokaklara düşeceğiz. ((:

Ynt:

GNSpower link' Alıntı:
Olmaz, madem forum dostuyuz o zaman hep birlikte sokaklara düşeceğiz. ((:

ozmn foruma özel kampanyalar olsun ne bilim bilindik bir servis usta uygun fiyat iyi hizmet her türlü uygulamayı yaptıracağımız yerler paylaşılsın. varsa da ben göremedim henüz :)

Ynt: Bende ledlendim (foto ekledim)

Oysa ki ben karaoğlumla geçinip gidiyorduk,led afl far aklımızda yoktu,Ta ki DOĞAN beyi görene kadar,Led yaptık sıra afl farlarda,Sorumlusu DOĞAN beydir cooll

mastra link' Alıntı:
Oysa ki ben karaoğlumla geçinip gidiyorduk,led afl far aklımızda yoktu,Ta ki DOğAN beyi görene kadar,Led yaptık sıra afl farlarda,Sorumlusu DOğAN beydir cooll

vallahi ya LED de neymiş ben doğru düzgün benzin almıyorum araba 1 aydır aç :D bitirdin bizi DOğAN BEY  005hihih

Hedef gösteriliyor olamam değil mi? (((:

hedef biz miyiz yani :D
o değil de dün kafama takıldı bunun bir trafik cezası var mıdır cam filmi gibi ?

Yok canım sonuçta orjinal ekipman harici bir yere modifiye yok. (:

foruma bir tavsiyede bulundum umarım olur

Nerede? Hani, ben kaçırdım mı? (:

Geri