Bende ledlendim (foto ekledim)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bende ledlendim :

Kizilbey link' Alıntı:
bakın arkadaşlar bağlantınız hatalı dikkat edin sağ tarafa takılan led gece sensöründen sinyal alıp gündüz sönecek hava kararınca yanacak şekilde olacak bağlaması 2 dk nızı alır sol tarafa taktığınızı ise kapılar kilitlendiğinde sönecek şekilde  yada yine sensörden gelen kablolara bağlanacak şekilde olmalı ancak ışık şiddeti düşük olacağından dolayı transistörle sürmeniz gerekecek bunuda siz yapamazsınız en iyisi kapı kilitlendiğinde sönecek şekilde bağlayın.camlar inerken sönecek şekilde yapmayın ledler diyot özelliği taşır bizim aracların cam düğmelerinin içi çok hassastır bir tv kumandasının içi misali düşünün . Eger bu ledler diyot üzerinden zıt bir akım verirse cam düğmelerinin basmış olduğu yol ansızın yanar ve hiç görmediğiniz bir duman rengi ile karşılaşırsınız. Tecrübe ile sabittir dikkat edin derim yapacak arkadaşlar hangi kablo renklerine bağlıyacağınızı yarın söylim
cam butonları yanar mı diyorsun,bizim bağlantılarda,başka bir skıkıntı olur mu peki?

Ynt: Bende ledlendim :

mastra link' Alıntı:
cam butonları yanar mı diyorsun,bizim bağlantılarda,başka bir skıkıntı olur mu peki?
buton yanarsa ve yollar yapışırsa cam ya hep kapanmak ister ya hep açılmak ister

Ynt: Bende ledlendim (foto ekledim)

GNSpower link' Alıntı:
İçin rahat olsun hiçbir türlü lamba yakmaz bu tür uygulamalar. (:

(Bey, siz falan nereden çıktı yahu, daldırdık)  ((:

sayenizde baya sardım bu LED olayına :)) kulaklarınızı çınlatayım dedim :D

milyoncubaba link' Alıntı:
sayenizde baya sardım bu LED olayına :)) kulaklarınızı çınlatayım dedim :D

Led iyidir, şıkır şıkır aydınlatır. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Led iyidir, şıkır şıkır aydınlatır. ((:

kesinlikle çok hoş oluyor bir tane cosmo denemiştim zamanında hatırlarsan hani sorunlu olan :D
peki sunu sorcam mekanizma cosmo daki gibi mi olcak yukarıda arkadaş bir yorum yazmış kafama takılmadı değil

kesinlikle çok hoş oluyor bir tane cosmo denemiştim zamanında hatırlarsan hani sorunlu olan :D
peki sunu sorcam mekanizma cosmo daki gibi mi olcak yukarıda arkadaş bir yorum yazmış kafama takılmadı değil

AFL farları takılırsa mı? Valla sadece kısa uzun far olarak şıkırdıyor diye biliyorum sonradan takılan Cosmo farları. ((:

GNSpower link' Alıntı:
AFL farları takılırsa mı? Valla sadece kısa uzun far olarak şıkırdıyor diye biliyorum sonradan takılan Cosmo farları. ((:

yok kapı kolu LED leri :) far olayına girmem ekonomi olarak beni aşabilir şuan ben sadece LED istiyorum hep kedi gözüne hemde kapı kollarına :D
yakında minibüsler gibi olur muşum ne gülerim :D

yok kapı kolu LED leri :) far olayına girmem ekonomi olarak beni aşabilir şuan ben sadece LED istiyorum hep kedi gözüne hemde kapı kollarına :D
yakında minibüsler gibi olur muşum ne gülerim :D

Kapı koluna led hususunda basit yöntemi benden, nitelikli yöntemi madmax50'den alabilirsin, her türlü şıkır şıkır yanar. ((:

Dogan senin bağladığın kablolara baglattim ben LED'leri. Eğer butonlar yanarsa sana gönderirim artık. :)

gradient link' Alıntı:
Dogan senin bağladığın kablolara baglattim ben LED'leri. Eğer butonlar yanarsa sana gönderirim artık. :)

2 yıl garanti için bana gelebilirsin abi, sonra Opel servislerine dönüşüyorum. ((:

Geri