Bende Opele veda edenlerdenim :(

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

öncelikle hayırlı olsun su sıralar teyzeoğlunun otoparka bakıyorum iş gereği mercedesinden şahinine kadar her çeşit araba kullanıyoruz fiat albeayı yaklaşık 1 hafta kullandım kısaca şahinin moderni lineayı çok fazla kullanma kullanma şansım olmadı buna rağmen en full linea isterse 2020 model olsun asla ve asla 2004 model bir vectra c ile kıyaslamayı bırakın isimleri yanyana bile okunmaz :(:(

İçinize sindiyse, memnunsanız, kafanız da rahatsa gerisini koyverin gitsin. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

Bu L,nea ,le bende ilgilenmiştim yazın, ancak kocaman bir sedan olmasına rağmen ESP nin esirgenmiş olması bu aracın en büyük dezaavantajı. Bunun dışında donanım olarak tatminkar. Güle güle kullanın hayırlı olsun.

opelini satanlar linea alıyor heralde.

hayırlı olsun yeni aracınız.

hayırlı olsun.kazasız belasız günlerde kullanın

allah kazadan beladan esirgesin. ama bırakın c yi b kasayla bile kıyaslanmaz işçilik kalitesi güvenliği veya çekişi

arkadaşlar 2004 dizel vectra almak istiyorum ne dersiniz? yada 2005 dizel focus? Gönlümden vectradan yana ama hep olumsuz söyleniyor? Görüşlerinizi bekliyorum

hayırlısı olsun inşallah

hayırlı olsun yakıt konusunda cimri bir araç ..umarım opeli aramazsınız

Geri