Bende Opele veda edenlerdenim :(

öncelikle hayırlı olsun.işin ucu ekonomiye dayanınca tercihlere sonuna kadar saygı duyarım.ben de 2003 elegance astra g aracımı bırakıp bir süredir 2012 puntoya biniyorum.arada 9 yaş olsa da astra her şekilde üstün bir araç(mış).Malesef astra satılacak ve bir süre daha puntoya binicez.ama amacımız en kısa zamanda astra j almak.

konu 11 aydan kalma :D arkadaş hortlatmış :)

evet vectra c kendi sınıfı içinde bekleni veren bir araç değil...fakat lineadanda kötü bir araç değil vectra c mi linea mı derse birsi tereddüdsüz vectra derim...fakat lineada alacak olsa 1.6 emotion olan motor secenegi ve full olanı alırdım...birazda performans olmasını isterim arabada...2.0 vectra ile aksaray izmir arasını 80 tl lpg ile giderken linea 1.3 ile 130 tlye gittik...gerisini siz düşünün uzun yolda araba yok...ama 1.6 sını alsaydınız daha iy olurdu ama hayırlı uğurlu olsun...kaza bela vermesin ALLAH...siz begendiyseniz bize laf düşmez sadece fikrimi söyledim ben...

2004 dizel vectra arkadaşlar ? bi görüş beyan edin ya bezinli alıp tüpmü taktırayım dizel mi? Sorunsuz kullanacağım bi araç istiyorum. yada 2007 dizel focus?

hayırlı uğurlu olsun vardır bundada bi hayır bana soracak olursanz ( illede opel )

Opelden bir üst sınıf bir araca sahibim.Zamanında bende vectra C kullandım uzun zaman.Açıkçası onun tadını insignia da bile alamadım.Her araç gibi kendine göre sorunları olan bir araç.Ama opel arabasını elimden her çeşit araç geçmesine rağmen severim.Linea konusunda gerekeni at ve eşşek karşılaştırmasıyla zaten söylemişsiniz :) Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)

2004 dizel vectra arkadaşlar ? bi görüş beyan edin ya bezinli alıp tüpmü taktırayım dizel mi? Sorunsuz kullanacağım bi araç istiyorum. yada 2007 dizel focus?

Sanırım 2.2 DTI motorlu bir opel vectra dan bahsediyorsunuz.Pek tutulan piyasası olan bir model değil.Bir araç ne kadar sorun yaratırsa karşılaşacağınız sorun o kadar olur.Ford focuz ise astra sınıfında bir araç.Karşılaştırmak bile hata olur.Vectraya karşılık mondeo gelir ford un ürün gamında.2.2 DTI motorlu bir aracın vergisi 2.0 motordan daha yüksek olacaktır.Buna istinaden illaki vectra C olsun diyorsanız 1.6 lpg li bir vectra hem vergi yönünden hemde ikinci el yönünden sizi daha fazla tatmin edecektir.İllaki sorunsuz diyorsanız, ne yalan söyleyeyim sorunsuzlukta toyota ikisini de geride bırakır.Fakat toyota opel ve ford a göre biraz asfalt aracı olarak tabir edilir.

Hayırlı olsun opelden sonra fiyata binmek biraz garip geldi bana şahsi fikrim tabiki bu.Tekrardan güle güle kullanın :)

öncelikle hayırlı olsun.ALLAH utandırmasın,kaza bela vermesin.ben aracımı 4 ay önce fiat bayii 2. elinden aldım.ve aldıktan sonra satan sahibiyle araç hakkında bilgi almak için irtibata geçtim.o da sizin gibi fiat bayiinden 2009 model düşük km li dizel linea almış yani opelle takas etmişler ve şansıma opeli bırakmadan 3 ay önce bütün ağır bakımlarını yaptırmış.nasıl arada fark varmı diye sordum ama arkadaş pek memnun kalmadığını düşük km sine aldandığını biraz zor alışacağından bahsetti.ama herkes için böyle olacak diye birşey yok tabi.sizinde hoşunuza gidebilir.ama şu gerçek ki opelin kalitesi tartışılmaz bence...

Geri