Ynt: Bende teslim aldım
Arkadaşlar, iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Allah hiç kimseye kaza bela vermesin.
Ne geçmez günmüş yahu bugün, akşamı zor ettim
Araba kavuştuğumda saatler gene uçup gitti. şimdi içeriye girdim kokusu hala burnumda
Dostlar inanılmaz keyifli bir araca sahibiz, kıymetini iyi bilin. Onu kıskanın, gözünüz gibi kollayın
Ben uzun yıllar Corsa kullandım, müptelasıyımdır. Arada farklı araçlar da kullandım.(Babamın araçlarından) Marka düşkünlüğüm vardır ancak objektif değerlendirmeye çalışırım. Opel ortaya çıkardığı bu araçla yepyeni bir sayfa açmış diyebilirim. Öok iyi iş çıkarmışlar.
Bugün kontağı kapadığımda aracımın 269 Km. olduğunu gördüm. Tüketim ortalamam 4.6 Lt. Ortalama araç hızım 42.7 Km/h.
şu ana kadar aracımla ilgili herhangi bir problem ortaya çıkmış değil. Haftasonunu iple çekiyorum, uzun yol yapmam lazım. Sürüşü çok keyif veriyor insana.
Halen 90 Km. hızın üzerine çıkmadım aracımla. Sert frenaj, ani duruş, hızlı kalkış kesinlikle yapmış değilim. Yumuşak kullanıyorum aracı ve mümkün olduğunca vitesler arasında geziniyorum. 1000 Km. bu şekilde kullandıktan sonra kademeli olarak devir ve hız arttırımına gideceğim.
Davlumbaz olayına gelince, bende tüm davlumbazlarda var bu izolasyon malzemesi.
Haftasonu güzel bir yıkayıp, cilasını yaptıktan sonra fotoğraflarımı paylaşacağım dostlar.