Bende teslim aldım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thejazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bende teslim aldım :)

thejazz link' Alıntı:
Bayram tatili sırasında, tabi zamanda bol olunca arabamı güzelce temizledim. Çok fazla olmasada ara ara ufak kılcal hareler ve motor kaputunun sol kısmında kedilerin hediyesi hologram şeklinde çizikler mevcuttu.
İngiltereden gelen (geçtiğimiz cuma günü tamda bayram sonrasına kaldı be tüh derken) Poor Boys Black Hole - FK 1000P güzel sonuç verdi.
Aracı güzelce yıkadıktan sonra 5 ay geçmesine ve o kadar dikkat etmeme rağmen yüzeyde çeşitli pürüzler dikkatimden kaçmadı ve ilk etapta tüm yüzeye kil uygulaması yaparak uygulama öncesi pürüzsüz bir yüzey hazırladım. Sonrasında Meguiar's DA makinam ile sırasıyla Meg. 205 > Poor Boys Black Hole ve son olarak FK 1000P uygulayarak koruma altına aldım.

dehşet olmuş araç.. güle güle kirletin :)

Güle güle kullanın tek kelimeyle harika!!

Az önce iş yerimde ben de sizin gibi paçaları sıvayıp terliklerimi giymiştim ;) araç neredeyse 10 gündür çok kirliydi ama evden acil sipariş gelince kirli kaldı :)

Ynt: Bende teslim aldım (Kil + Boya Koruma)

maşallah çok güzel olmuş
bu tür uygulamaları artık üyelerimizden fazlaca bekliyoruz, bu konuda çok fazla aktif değiliz
sürekli problemleri tartışmaya ek olarak bu tür uygulamalar gerçekten iç açıyor
Meguiars makinenizde güzel görünüyor onu nereden temin ettiniz acaba?

not: fotoğraflarınızı direk eledim mesajınıza

Çok özeniyorum böyle boya temizleme - parlatma yapan arkadaşlara ancak yapmak için malzeme ve daha da önemlisi vaktim pek yok...

Teşekkürler, vakit olunca arabayla uğraşmak hoşuma gidiyor :)

Ynt: Bende teslim aldım (Kil + Boya Koruma)

HaKaN link' Alıntı:
maşallah çok güzel olmuş
bu tür uygulamaları artık üyelerimizden fazlaca bekliyoruz, bu konuda çok fazla aktif değiliz
sürekli problemleri tartışmaya ek olarak bu tür uygulamalar gerçekten iç açıyor
Meguiars makinenizde güzel görünüyor onu nereden temin ettiniz acaba?

not: fotoğraflarınızı direk eledim mesajınıza

Cihazı yurtdışından getirtmeyi düşünürken, gümrük ile ilgili yeni düzenleme (75 Eu.) ve Türkiye fiyatının çok uçuk olmaması Meguiar's Türkiye tercihini yapmama neden oldu. Ürünün ödemesini siteden gerçekleştirdim ve 1 gün sonra teslim aldım. Hem yeni başlayanlar hemde ileri seviye kullanıcılar için güzel bir cihaz.

Benim arabayla senin arabanın rengi tutmuyor. ((:

hayırlı olsun kardeim kazasız belasız keyifli sürüşler  okkk

Geri