Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sayfasındaki 414 veya 408 kodlu jantları benim arabaya göre değerlendirebilirmsniz arkadaşlar peki??? sizin kararlarınız benim için önemli. ona göre yaklaşık 2-3 hafta içinde değiştirmeyi planlıyorum. çok teşekkürler şimdiden hepinize...
sayfasındaki 414 veya 408 kodlu jantları benim arabaya göre değerlendirebilirmsniz arkadaşlar peki??? sizin kararlarınız benim için önemli. ona göre yaklaşık 2-3 hafta içinde değiştirmeyi planlıyorum. çok teşekkürler şimdiden hepinize...
gerçi direk takasa giriyorum jantları da olabilir aslında. üzerindeki jantları "opelim" ailesinden birisinin aracında görmek hoşuma gider açıkçası. dilersen jant tercihine kesin karar verdiğim zaman dönüş yapabilirim geri. oturur eldeki imkanları değerlendiririz bu arada nihayet arabanın şimdiki halini gündüz vakti çekebildim. işte fotoğrafları