benim ilk aşkım :)

Çok çok iyi bakmıştım ona 3 ayda bir cilası eksik olmazdı. Her türlü bakımı yetkili bayiide yapılmıştı 120.000 km.de tıkır tıkır çalışıyordu. Özellikle uzun yoldaki keyfi bambaşkaydı...
uzun yolda gerçekten çok süper araç Gökhan abi ama işte gönül bu insan G kasada düşünmüyor değil:o Gökhan abi demekki sende benim kadar titizsin:) walla rengi falan gerçekyten çok seviyorum ama işte bizim araçların güzelliğine gölge eden siyah tamponlar :( eğer fırsat olursa tamponlar elden geçicek:) o zaman daha bi tatlı oluyo:o ama Gökhan abi yeniside bi o kadar güzel:)
ben de nurağın kasırgası sandım görünce,
çok güzel çok temiz bakmışsınız zamanında, alan şanslı adammış...
Burak arada Gökhanı gezdir kasırgayla :D:D nostalji yapsın adam
Hakan abi nedemek herdaim ;)
Gökhan abi ne zman eskişehire yolun düşerse kasırga emrine amade:) :D :D

cilllooop gibi gıcır gıcır abi ya!.. :D

uzun yolda gerçekten çok süper araç Gökhan abi ama işte gönül bu insan G kasada düşünmüyor değil:o Gökhan abi demekki sende benim kadar titizsin:) walla rengi falan gerçekyten çok seviyorum ama işte bizim araçların güzelliğine gölge eden siyah tamponlar :( eğer fırsat olursa tamponlar elden geçicek:) o zaman daha bi tatlı oluyo:o ama Gökhan abi yeniside bi o kadar güzel:)

Hakan abi nedemek herdaim ;)
Gökhan abi ne zman eskişehire yolun düşerse kasırga emrine amade:) :D :D

Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum:alkis: :alkis: :alkis:
Neden olmasın inşallah birgün denk gelirse görüşürüz. Sende eğer İst.'a gelirsen beklerim.
Arabayı Konyada bir öğretmen arkadaşa satmıştım. Adres bilgileri var bende bir ara gidip baksam mı acaba diyordum. Siteye üye olsa süper olur aslında :) :)

Boşuna "ilk aşklar unutulmaz" dememişler.

Geri