benzin azalınca araba tekliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşımın bir arabası var..sorun şu ki depodaki benzin azalınca arabası teklemeye başlıyor.Benzin ilave ettiğinde ise bu sorun ortadan kalkıyor.Sorun ne olabilir bir bilen varsa bilgi verebilirmi..

aynı sorun benim 94 astramda da var.tekleyip sonra birden hızlanıyor...

benim eski flash ta tüpte böle bir tepki veriyordu acaba depodaki basınç ile alakalı olabilir mi

deponun sonuna dogru benzin-gaz-mazot hiç fark etmez pislik birikir.
yanii içindeki tortu toz agırlıktan dolayı en dibe çökecegi için böyle şeyler yapması gayet normal.
zaten araçların kullanma klavuzunda da yazar; depoyu sonuna kadar kullanmayın diye ışık yandıgında yakıt almak en mantıklısı;)...

eğer sonuna kadar kullanırsanız içindeki toz toprak motora gidecektir yanmayacagı için motordan atılması zor olacaktır ve bu motor acısından saglıksız...

dahaönceki aracımda da aynı sorun vardı.(astra g)sanırım benzin pompasından kaynaklanıyormuş.çeyrek depo altına düşmezsen sorun olmaz demişlerdi.

deponun dıbınde pıslık bırıkır dıyoruz ama bu benzın pompası yakıtın depodan tahlıyesı ıcın gereklı baglantıyı deponun hangı sevıyesınde yapıyor yanı delıgı nerede bu emiş pompasının bılıyormusunuz eger dıbınde ıse pıslıklerın hemen gecmesı gereklı degıl mı deponun boşalmasına gerek kalmadan?..

aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşım.çeyrek deponun altına düşmemek gerektiğini öğrendim.sırf bu yüzden aracım arıza lambası bile yakıyo artık.benzin filtresini değiştircem .

Arkadaşımın bir arabası var..sorun şu ki depodaki benzin azalınca arabası teklemeye başlıyor.Benzin ilave ettiğinde ise bu sorun ortadan kalkıyor.Sorun ne olabilir bir bilen varsa bilgi verebilirmi..
arabası ford focusmu?? eger enjeksıyonlu ise yapılacak fazla bırsey yok yakıt tankı havalandırma sıstemine bakılacak sorun yoksa benzın pompası degısecek

Rölantide çalışırken benim corsa c de tekleme vardı.Yakıt filtresini söktüm girişinden üfledim.Hava çok zor geçiyordu.Yenisini aldım 15YTL.Rölantide tekleme bitti.

LND'ye aynen katılıyorum

Geri