Benzin göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Benzin göstergesi

Valla araba bir yerden sonra resmen ya benzin ya menü aga diyor. Açgözlü araba. ((:

bulent_tnt link' Alıntı:
Arabada beni somurdu togi

zengin adama bişi olmaz  :D

100 km range kalınca benzin uyarısı çıkıyor ve benzin ışığı yanıyor. 40 km civarında range kaldığı zaman benzin ışığı yanıp yanıp sönmeye başlıyor ve grafik bilgi ekranındaki benzin alın uyarısı nereye basarsan bas kaybolmuyor. yakıt aldırmak için araba sizi zorluyor açıkcası :)

Araba greve gidiyor bir anlamda. Benzin alana kadar herşeyi yasaklıyor. Müziği falan da kapatırdım ben olsam, benzinliğe kadar gitmek için gerekli olan işlevler dışında her şeyi hatta. 011zaa

abi zenginlik boyle bırsey  :) abi ben aldıgımda bır fullettım sonra daha 50 tl lık benzınlerle ıdare edıyoz  :D ben cok goruyorum o ıbareyı ılk basta kendılıgınden gıdıyor sarı ısık yandıgında fakat daha sonra surmeye devam edersenız bır 5-10 km daha dahda gıtmıyor ekranda kalıyor

Bülent,ordaki lambayı led olanıyla falan değiştirmeye kalkmadın dimi? ((((((:

En azından hiçbir bilgiye ulaşamasak da yanıp sondugunde, bize kaç km daha yol yapabileceğimizi aşağıda ufak bir sekilde göstermeli...

sanalbiri link' Alıntı:
Bülent,ordaki lambayı led olanıyla falan değiştirmeye kalkmadın dimi? ((((((:
Degistirecektimde ariza verir diye degistirmedim hahahahaaaaa

UNS link' Alıntı:
En azından hiçbir bilgiye ulaşamasak da yanıp sondugunde, bize kaç km daha yol yapabileceğimizi aşağıda ufak bir sekilde göstermeli...
Tunc kac km kaldigini birak araba kacinci viteste onuda gostermiyo

Geri