Benzin göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Benzin göstergesi

tonyhawk link' Alıntı:
abi zenginlik boyle bırsey  :) abi ben aldıgımda bır fullettım sonra daha 50 tl lık benzınlerle ıdare edıyoz  :D ben cok goruyorum o ıbareyı ılk basta kendılıgınden gıdıyor sarı ısık yandıgında fakat daha sonra surmeye devam edersenız bır 5-10 km daha dahda gıtmıyor ekranda kalıyor
Valla arabayi ilk aldigimda bide simdi gordum o uyariyi oda otobandaydim yakit alamadim.

bulent_tnt link' Alıntı:
Degistirecektimde ariza verir diye degistirmedim hahahahaaaaa
Ahahahaha ((((: Benden sana bir teşekkür.

bulent_tnt link' Alıntı:
Tunc kac km kaldigini birak araba kacinci viteste onuda gostermiyo
Bülent abi dediğin çok doğru 045thumbsup benimki as olduğu için sadece manuel de kullanırsam isime yarayabilir

Özer link' Alıntı:
Hareket etmemesinin sebebi ilk basta uyari veriyor menuler arasi gecis yapilior. En son dibe vurdugunda gecilmiyor benim bildigim

+1.

benzin lambası öğrenciye sorulur :D :D :D

Aynısı banada oldu geçen.
normalde ışık yandıktan sonra fullerim sürüş 1 ve 2' yide sıfırlar gazlarım.
Geçen menülerde geçiş olmadı kaldı öylece.
İşin ilginç tarafı sinyal açık kalınca uyarı çıkmıyordu artık çıkıyor.
Gece birileri bluetootdan güncelemme yaptı garanti :) uzun zamandır servise gitmiyoruz ya kesin çalışanlar pusu kurdu. :D

Mehmet benzin isigi yaninca yol bilgisayari yakit alana kadar iptal

dün bu konuyu ilk defa gördüm. bugun benim de başıma geldi. önce clr ile düzelen ekran daha sonra hiç bir şekilde degişmedi. ancak benzin aldıktan sonra düzeldi. bence hoş bir özellik degil.

dinojasie link' Alıntı:
dün bu konuyu ilk defa gördüm. bugun benim de başıma geldi. önce clr ile düzelen ekran daha sonra hiç bir şekilde degişmedi. ancak benzin aldıktan sonra düzeldi. bence hoş bir özellik degil.
bencede anlamsız ve berbat birsey a/s  yi manuelde kullanıyordum viteslerı bıle gostermıyor ne sacma

Araba acıkmış.Gözü hiçbir şeyi görmüyor.Kendi derdine düşmüş.Can çekişiyor,susamış.Sizler de tutmuş hala medet umuyorsunuz arabadan.Araba benzin derdinde,sürücü gösterge derdinde. ((:

Geri