- Konuyu Başlatan
yarın yüklerim videoteybe i ama nasıl hangı formata boyutA ONU BILEMEMEM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amacini anladim ben, eskimis enjektorler genelde iseme olarak tabir edilen hatayi yapar, buda hem lpg tuketmenize hemde benzin tuketmenize sebep olur...
Ancak yarin
dediginiz gibi tam bir test yapmak lazim...
LPG devreye geçince benzin enjektörleri devre dışı kalır .şimdi zavoli türkiye distiribitörünü aradım. (izmirdeymiş)
kendileri böyle bir uygulamanın ilk kontrollerde hemen belli olacağını lpg kitinizde herhangi bir arıza oluşursa koşulsuz olarak yaptığınız müdahele gösterilecektir ve garanti dışı sayılacaktır dedi. ayrıca yakıt pompasını durdurabiliyorsunuz ama enjektörler durmuyor ve onlar bu sefer boş hava emiyor belli süre sonra enjektörleriniz arıza yapar dedi enjektörlerde 300 - 400 gibi rakamlarda dedi. doğruluğunu bilmiyorum. ama bu tüp mevzularından korktuğumdan (yangın, patlama vs.) araştırarak yapmakta fayda var derim. Kendilerinin bayilerinde tüp taktırma işlemi yaptırdığımı işlem bittikten sonra kendi ustalarının bi ara uğra röle takalım dediğini söyledim. adam o kadar ciddi ki röleyi orda taktırın ve röle takılmıştır diye bir fatura alın o faturayı bize fakslayın biz anında kendilerinin bayiliğini fes edelim dediler. ben bayi adı vermedim böyle bişeyde yapamam dedim ama açıkcası böyle bişey olacağını bile bile abi röle takalım dediyse yuh diyorum.