- Konuyu Başlatan
test sonucu
bendeki sıkıntı araba benzinden LPG ye geçince de benzin gidiyordu. benim amacım araba ısınıp ta tabi ki bu arada benzin kullanıyor,sistem benzinden LPG ye hemen geçince benzin pompasının durmasını istiyorum .arabayı her çalıştırdığımda zaten hep benzin ile çalışıyor pompanın kuru kalmaması mümkün değil sistemde her zaman benzin var .
deneme hala devam ediyor şu ana kadar her hangi bir sıkıntı yok.
sistemi görmek isteyen yarsa ben buradayım hacıbektaş belediyesine gelen olursa beni her zaman belediyede olurum saygılarımla g.c. avşar
bu konu daha öncede sayfalar dolusu tartışılmıştı bir çok ustamız bu uygulamaya sıcak bakmamıştı çok iyi hatırlıyorum.benzin pompasının kuru kalmasının sürekli çalışmasından daha fazla zarar vereceği yazılmıştı.hem gerekli bir durum olsaydı bu biryerlerde denk gelirdik mutlaka genelde bu şekilde bireysel çalışmalar yapılıyor ne derece sağlıklı daha tam bilinmiyor.ayrıca dünyaca ünlü lpg kitleri takan yerlerin tavsiye ettiğini hiç duymadım
bendeki sıkıntı araba benzinden LPG ye geçince de benzin gidiyordu. benim amacım araba ısınıp ta tabi ki bu arada benzin kullanıyor,sistem benzinden LPG ye hemen geçince benzin pompasının durmasını istiyorum .arabayı her çalıştırdığımda zaten hep benzin ile çalışıyor pompanın kuru kalmaması mümkün değil sistemde her zaman benzin var .
deneme hala devam ediyor şu ana kadar her hangi bir sıkıntı yok.
sistemi görmek isteyen yarsa ben buradayım hacıbektaş belediyesine gelen olursa beni her zaman belediyede olurum saygılarımla g.c. avşar