benzin ucuz olsa ne alırdınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi siz bu arabaları benzin 4,20 lira diye mi almıyorsunuz. :) O zaman bende itiraf edeyim Kara Murat benim. :) :)

aynen öyle dostum vergiyide unutmamak lazım 2000 2001 model s600 şu anda 50bin tl civarı 5 binde aksesuar yapsan o ideodaki gibi olur olurda günümüz koşullarında 1 lira yakar

haa benzin ucuz olsa vergi düşük olsa s600 kaç para eder onu bilemem arabistanda arkadaşım var 7.50 v12 bmwsi var valla türkiyede binemiyorum diyor

Şimdi siz bu arabaları benzin 4,20 lira diye mi almıyorsunuz. :) O zaman bende itiraf edeyim Kara Murat benim. :) :)

kendim için konuşabilirimki stype 3.0 benzinli dediğim araç benim şu anla vectramla aynı fiyat ikinci elde :D benzin 4.23 diye almıyorum evet doğru 2 tl olsa alırdım neticede misal şimdi 100tl ile o arabayla 150 km gidebiliceksem 2tl olduğunda 300km gidicem azmı iki misli..

kimse konunun başında yazana bakmamış sanırım, vergiler aynı diyor arkadaşlar :) bu araçları alınca normal kullanımınızın en az 3 katı yakıtınız artacak. benzini ucuz alsanız bile yine pahalıya gelecek. vergileride baya bi uçucak. ama alacağınız hazza diyecek laf yok kesinlikle. bunlarla gaza basıp viraja girmek gibisi olamaz asla :)

Benim için asıl önemli olan vergisi ve bakım masrafları. Tabi birde bunun üzerine 4,20 liralık benzini koyunca çok zor.

yine kendi aracım gözdem olurdu:) astra j turbo.

maserati

3.2 GTS alırdım.. :)

tek yapacagım sey gsi me turbo takmak.onun tadı bı baska olurdu werırdım benzını basardım gaza..tadından yenmez;)

Beni bilen bilir hayalim aşağıda duruyor (LPG'siz V8 ve otomatik olacak ama :))

59impalaflattoplt.jpg

Bide bu arabalara binecek yol olması lazım videodaki araba o kadar yol gitti bir tane bile çukura girdiğini görmedim bizim burda olsa evle iş arası 50 tane mezar var tabi başlarında imam yok:D:D:D bu arada bende nissan silvia alırdım yada toyota supra

Geri