Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm
bu indirimler bindirmeden önceki yağlama gibi geliyo bana, her indirim olduğunda kan ağlıyoruz,çünkü biliyoruzki acısını fena çıkarıyorlar,o yüzden indirim olduğunda hiç bir zaman sevinemiyoruz...Tecrübeyle sabit....
Konu dışı olacak kusura bakmayın ama, reklamları izliyorum.. Kamyoncu amca Bolu Dağı Tüneli sayesinde artık zaman kaybetmeden yolculuk yaptığından bahsediyor, hükümete teşekkür edip mutluluk pozları veriyor.. Acaba hiç mi mazot fiyatından şikayet etmedi, nasıl olduda gidip o reklam filminde güzelce rol yaptı...
Konu dışı olacak kusura bakmayın ama, reklamları izliyorum.. Kamyoncu amca Bolu Dağı Tüneli sayesinde artık zaman kaybetmeden yolculuk yaptığından bahsediyor, hükümete teşekkür edip mutluluk pozları veriyor.. Acaba hiç mi mazot fiyatından şikayet etmedi, nasıl olduda gidip o reklam filminde güzelce rol yaptı...