İndirim üzerine indirim geliyor

Ynt: İndirim üzerine indirim geliyor

Motorin i suan 3tl yi gecmemesi gerekiyor verdigimizin yarisindan fazlasi vergiye gidiyor gecenlerde diger ulkelerin fiyatlarina baktim ucirumlar var bizim fiyatlarla arasinda  31agryyy

Petorlun varil fiyatindaki dususe paralel bir indirim hala olmuyor. Daha cok yolumuz var :'(

istanbul da bazı bayilerde fiş istemediğizi söylediğinzde 7-10 kuruş daha benzin ucuza alınabiliyormuş

bu konu hakkında bilgisi olan var mı

556655 link' Alıntı:
istanbul da bazı bayilerde fiş istemediğizi söylediğinzde 7-10 kuruş daha benzin ucuza alınabiliyormuş

bu konu hakkında bilgisi olan var mı

Tercih meselesi görüşünüz için bir yorum yapmıyorum ancak, kimsenin vergiden çalmasına toplum olarak müsaade etmememiz gerektiği kanaatindeyim.

GOODMAN link' Alıntı:
Tercih meselesi görüşünüz için bir yorum yapmıyorum ancak, kimsenin vergiden çalmasına toplum olarak müsaade etmememiz gerektiği kanaatindeyim.
bende nasıl oldugunu anlamdığımdan sormustum kredi kartıyla ödeme yaptığında zaten fiş kesmk zorunda kalmıyolar mı

556655 link' Alıntı:
bende nasıl oldugunu anlamdığımdan sormustum kredi kartıyla ödeme yaptığında zaten fiş kesmk zorunda kalmıyolar mı

Varsa eğer öyle bir durum, muhtemelen sadece nakit alımda yapıyorlardır.

GOODMAN link' Alıntı:
Varsa eğer öyle bir durum, muhtemelen sadece nakit alımda yapıyorlardır.
yok kredi kartıyla ödeyip arkadsm slipi pompacıya verdi ve 9 kuruşta indirmli aldı

Bunada şükür.

Ynt:

Enerji ve Maliye Bakanları vergi indirimi olmayacağını söyledi. Bu da enteresan.

Ynt:

WeReWoLF link' Alıntı:
Enerji ve Maliye Bakanları vergi indirimi olmayacağını söyledi. Bu da enteresan.

Abi seninde daha önce söylediğin gibi belki seçim öncesi oy yatırımı yapabilirler.

Geri