ıste bu ya arayı acmadan zamlar arka arkaya ooooleeeyyy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4TL ye kadar yolu var bu kış
Birde duyum aldım artık benzilikler 5 sen değil 1 veya 2 sene sözleşme yapacaklarmış. Kısacası gördüğüm PO'lar bir anda shell veya başka bir markadan başka bir markaya geçiş olacabilicekmiş eğer böyle olursa akaryakıt istasyonlarını elinde tutabilmek için bir rekabet ortamı oluşabilir diye düşünüyorum. Rekabette ucuzluğu getirir..
4TL ye kadar yolu var bu kış
Birde duyum aldım artık benzilikler 5 sen değil 1 veya 2 sene sözleşme yapacaklarmış. Kısacası gördüğüm PO'lar bir anda shell veya başka bir markadan başka bir markaya geçiş olacabilicekmiş eğer böyle olursa akaryakıt istasyonlarını elinde tutabilmek için bir rekabet ortamı oluşabilir diye düşünüyorum. Rekabette ucuzluğu getirir..
LPG fiyatlarında bir ayarlama her an yapılabilir. Yetkililer şimdiye kadar LPG'yi millet evlerinde kullanıyor diye mazeret gösteriyorlardı ama artık vatandaş onu da yemiyor. 12 lik İpragaz Ankara'da 53 TL, yani tüpgazda LPG nin litresi 4,41 TL. , otogazda 2 TL civarı. O zaman bu mazeret yanlış. İnşallah yanılan ben olurum, milletin canını LPG zammı ile yakmazlar. (Eskiden benzin ile mazot arasında epeyce bir fiyat farkı vardı, ya bugün?, önce alıştırıp sonra zam yapıyorlarLpg yede kesin gelir kışın pahallanıyor çünkü.
yorumumu nasıl okudunuz nasıl anladınız bilmiyorum ama ben iranda yaşadığımı söylemedim bende türkiyede yaşıyorum yani iranlı değilim olmamda ama şaşırdığım konu sizin iranda yaşıyorum diye anlamanız hatta yorumumda batıdan gelen görevl arkladaşlar diyorum dikkat ederseniz iranda yaşasaydım batıdangelen meurun ne işi olurdu iranda diye aklınıza gelirdi sadec burası sınır bölgesi ve dolayısıyla ucuz bilmem anlatabildim miiranda benzin ucuz diye orda yaşayacağıma ülkemde 5 lira veririm litresine yine burda yaşarım