Benzinde Çalışırken Siyahımsı Duman!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyup01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya çok fakir karışımla çalışıyor o zaman hava fazla yakıt az bu sefer motorun boğulma anları çekişin düştüğü anlar vs.. çok zengin karışımda silindirlere alınan hava yüksek devirlerde pistonun hızına yetişemeyeceğinden yakıt tam yanmadan çıkacak ancak bu sefer çiğ yakıt çıkar...egsozdan siyah duman çıkması aracın avans yada rötar zamanlarından yapar...neyse abi sorunun çözüldüyse sorun yoq:D saygılar...

Güzel bilgiler ellerine sağlık. Sorun düzeldi özkan, karbiratörün hava ve avans ayarını yaptırdım hem lpg hem benzine göre ortalam değerlerde.. Şimdi gayet iyi.

iyi abi sorun yoksa ne güzel ...ancak konuyu açıp soruyu sorup cevabıda kendin söylemen güzel oldu:D bunlar bir gün arayla mı oldu yoksa aynı gün içerinisdenmi?

iyi abi sorun yoksa ne güzel ...ancak konuyu açıp soruyu sorup cevabıda kendin söylemen güzel oldu:D bunlar bir gün arayla mı oldu yoksa aynı gün içerinisdenmi?
Konuyu önce düşünmeden açmıştım. Türkün aklı sonradan gelirmiş misali konuyu açtıktan 10 dakika sonra sorunun nereden olduğunu çözdüm ve yazdım. Sorada ustaya gidip ayarlattım.

iyi etmişsin ..insan oğlu akıllı varlıktır bazı sorunları illa onun ustasına götürmesine gerek yoktur yani kendi düşüncesiyle az çok bişiyler yorumlar ...neyse abi sorun yoksa güle güle bin arabana ..kazasız belasız..

Geri