Ynt:
2015 de beklenen fiyatları rüyamda görsem inanmam lakin burası Türkiye her nane olabilir.
2015 de beklenen fiyatları rüyamda görsem inanmam lakin burası Türkiye her nane olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mucahitduran link' Alıntı:Hocam benzini hep yarım depo yapıyordum artık fulleyebilirim Kullanacağımdan değil, maksat komşular alışverişte görsün
wave61 link' Alıntı:Lpg ye de indirim bekliyoruz 2.19 dan aldigim lpg yi 1.99 olarak gorsem gece rolantide birakirim artik
O da bir seçenek. Ben de düşünebilirim. Öalıştığı halde kilometre yapmadan motor sıcak kalsınwave61 link' Alıntı:Lpg ye de indirim bekliyoruz 2.19 dan aldigim lpg yi 1.99 olarak gorsem gece rolantide birakirim artik
Tamam doğru diyosunda bu indirimin olması için doların 1,7 1.8 seviyelerine gelmesi lazımjanjan link' Alıntı:Yıl sonun %15 indirim beklenmekte. 2014 sonunda brent petrol varil fiyatı 72$ olarak beklenmekte. Ayrıca dolar kuru 2.2 , 2.1 arası hesaplanıyor. Normalde pompalara yansıması gereken %33 lük bi indirim fakat vergiden dolayı %15 lik bir indirim yapılabilirmiş. Bugün tvde dinledim. Yani şu demek oluyor 2015 başlarında
benzin : 3.95 TL
mazot : 3.60 TL civarında olacak(mış)..
Bilginize , biliyorum ki hepimiz heyecanlandık ;D ;D ;D
mucahitduran link' Alıntı:Hiç zannetmiyorum dostum. En iyi fiyatı Reis'ten almıştım ben 1.6 115'lik için. Ama tekrar araştırmak lazım Belki 30.000 bakımına arabayı garantiden çıkartabilirim
Onunkini servis taktı dostum fabrika çıkışıray55 link' Alıntı:garanti derken? sizin araba LPG li değil mi?
motor kısmı garanti dışı olması gerekli değil mi?
Buradan yukarı bir daha çıkmasın da buna da razıyım.VIII link' Alıntı:Kısmette benzinde 4.59 u görmek varmış bu arada bende 3.95 e düşeceğini hiç zannetmiyorum , inşallah düşer ama bana zor gibi geliyor