benzinde tekliyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maavviii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maavviii

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracım sıralı sistem ve sabahları ilk çalışma geç oluyor ve gaza geçmeden önce benzindeyken ve araba bostayken gaza basıp normal rölantiye düşmeden tekrar basınca kesik kesik gaz yiyor ve motorda silkelenme oluyor. Vitese alıp kalkınca araç titreye titreye yürüyor. Gazda sorun ortadan kalkıyor. Acaba sıkıntı ne olabilir? Masraf cokmudur?

benzın enjektörlerınden bırısı calısmıyor yada depoda bulunan benzınde sıkıntı var

benzın enjektörlerınden bırısı calısmıyor yada depoda bulunan benzınde sıkıntı var

benim aracımda da 20lt benzinin altına indiğinde araba hareket halinde iken gaza tepki vermiyor bazen. misal 50 km hızla giderken bi anda gaz kesiyor ve ne kadar basarsanız basın gaz tepki vermiyo 2-3 sn sonra bir anda geri düzeliyo. benzin 20 lt üzerinde iken yapmıyor bunu. benim sorunum neden kaynaklanıyor olabilir. teşekkür ederim.

aynı problem bende de mevcut buji bobin değişti olmadı

Benzin pompanıza baktırın

Sent from my iPhone using Tapatalk

bakım yaptırdıysanız yakıt miktarındandır. ben tüm ateşlemeyi yeniledim yakıt miktarı az olunca hem gazda hem de benzinde araba arada bir sirkeleme yapıyor.

yakıt miktarından olsa daha önceden de yapardı bu sorunum son 1 yıldır böyle lpg de kullandığım için önemsemiyordum benzini yarım deponun altına indirmiyorum şimdi de o teklemeyi yaşamıyorum ama 20 lt civarına geldiğinde yine tekliyor. pompa ya baktırayım en kısa zamanda.

böyle bir sorun yüzünden iyi para harcadım ama sorunumun cevabı enjektörlerde çıktı. Carbon clean yaptırdım ve öyle bir sorunum kalmadı. Bence direk enjektörlerinizi temizletin çünkü yaptığım uygulamadan sonra aracın yağ yakma miktarı arttı :(

enjektörler temizlendi, sorun ortadan kalktı ve yağ yakma sorunu mu ortaya çıktı ? tam anlayamadım :( enjektör temizletmenin faydası mı oldu zararı mı ?

Bugün 100 tl lik benzin aldım ve arabadaki silkelenme sorunu ortadan kalktı.. Yarım deponun altına düşünce bu sorun tekrar ediyor..

Geri