Benzine 13 dizele 15 kurus indirim

Ynt: Benzine 14 dizele 15 krş indirim

Sonuç itibariyle bu hgece indirim  var mı yok mu

Yazın deselerdi ki , benzin 4,44 olacak , hadi oradan derdim :D

VIII link' Alıntı:
Yazın deselerdi ki , benzin 4,44 olacak , hadi oradan derdim :D
Ben yedi ceddine selam söylerdim kafa bulduğu için  :D ama burası dünya ve nadiren de olsa böyle şeyler oluyor.

Ynt: Benzine 13 dizele 15 kurus indirim

Erzurum'da mazot 4,03 - 4,06 iken
İstanbul'da mazot 3,92 - 3,98 arası değişiyor bide İstanbul'a pahalı diyorsunuz depoda 5-6tl kardasınız  005hihih 005hihih 005hihih

ozgun88 link' Alıntı:
Erzurum'da mazot 4,03 - 4,06 iken
İstanbul'da mazot 3,92 - 3,98 arası değişiyor bide İstanbul'a pahalı diyorsunuz depoda 5-6tl kardasınız  005hihih 005hihih 005hihih

Erzincan'da aynı. Buralarda pahalı satıyorlar. ֜stüne birde kış şartları ekleniyor.  >:(

.BURAK. link' Alıntı:
Nasıl bir hesaba istinaden daha çok düşmesi gerekiyor? Brent varil fiyatından pompaya geliş fiyatı nasıl hesaplanıyor?
Dolarla hesaplanır. güzel bir indirimin olması için dolarında eşdeğer düşmesi gerekir..

ahmetyr link' Alıntı:
Dolarla hesaplanır. güzel bir indirimin olması için dolarında eşdeğer düşmesi gerekir..

Alakası yok. Petrol fiyatının düşmesi için doların güçlü olması lazım.

Tekrar söylüyorum; ülkemizdeki rezalet vergilendirme sistemi nedeniyle dünyada yaşanan fiyat düşüşleri olması gerekenden az, fiyat yükselişleri olması gerekenden çok yansır bizlere.

.BURAK. link' Alıntı:
Alakası yok. Petrol fiyatının düÖ¾mesi için doların güçlü olması lazım.

Tekrar söylüyorum; ülkemizdeki rezalet vergilendirme sistemi nedeniyle dünyada yaÖ¾anan fiyat düÖ¾üÖ¾leri olması gerekenden az, fiyat yükseliÖ¾leri olması gerekenden çok yansır bizlere.
Onu bilmiyorum. Petrolü dolarla aldığımız için  doların düşmesi lazımki iyi bir indirim gelsin.. Petrolün nasıl düştüğünü konusunda bilgim yok.

bu başlığı bir an 2. ve yeni bir başlık sandım ve aklımı yitirmek üzereydim :D

Açılan bu başlıklara parantez içerisinde tarih mi eklesek? Bende yeni zannettim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri