Ynt: Benzine 14 dizele 15 krş indirim
Sonuç itibariyle bu hgece indirim var mı yok mu
Sonuç itibariyle bu hgece indirim var mı yok mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yedi ceddine selam söylerdim kafa bulduğu için ama burası dünya ve nadiren de olsa böyle şeyler oluyor.VIII link' Alıntı:Yazın deselerdi ki , benzin 4,44 olacak , hadi oradan derdim
ozgun88 link' Alıntı:Erzurum'da mazot 4,03 - 4,06 iken
İstanbul'da mazot 3,92 - 3,98 arası değişiyor bide İstanbul'a pahalı diyorsunuz depoda 5-6tl kardasınız 005hihih 005hihih 005hihih
Dolarla hesaplanır. güzel bir indirimin olması için dolarında eşdeğer düşmesi gerekir...BURAK. link' Alıntı:Nasıl bir hesaba istinaden daha çok düşmesi gerekiyor? Brent varil fiyatından pompaya geliş fiyatı nasıl hesaplanıyor?
ahmetyr link' Alıntı:Dolarla hesaplanır. güzel bir indirimin olması için dolarında eşdeğer düşmesi gerekir..
Onu bilmiyorum. Petrolü dolarla aldığımız için doların düşmesi lazımki iyi bir indirim gelsin.. Petrolün nasıl düştüğünü konusunda bilgim yok..BURAK. link' Alıntı:Alakası yok. Petrol fiyatının düÖ¾mesi için doların güçlü olması lazım.
Tekrar söylüyorum; ülkemizdeki rezalet vergilendirme sistemi nedeniyle dünyada yaÖ¾anan fiyat düÖ¾üÖ¾leri olması gerekenden az, fiyat yükseliÖ¾leri olması gerekenden çok yansır bizlere.