Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında gelir de yapacak yiğit yok memlekette... bu ülkede otobüscüler, minibüscüler, taksiciler bunların fedarasyonu var gidecek konuşacaklar diyecekler ki fiyatlar şu olacak oldu oldu olmadı olana kadar Türkiye genelinde kontak kapayacağız hadi bakalım... indiriyorlar mı? indirmiyor mı?
O yüzden dedim ya millet halinden mutlu diye. O yüzden istedikleri kadar zam yaparlar yapmaya da devam ederler. Nasıl olsa ses çıkaran yok... lakin ben bu toplu taşıma işi yapan kişileri anlamıyorum. Bu kadar zam amma belli bir fiyatta taşıma işine devam ediyorlar yoksa zamanında çok mu kazanıyorlardı da sesleri çıkmıyor bu iş sezon indirimine benziyor sezon da 100 TL olan sonrasın da 25 TL aynı bu işe benziyor yani .
Hey Allah'ım ya benzinde 5.5-6lt yakıyorum yinede 27-30 krş ediyor bu arabalar daha ne yapsın.Suyla çalışmıyor Allah'tan evde de su kullanamayacak duruma gelecektik..