Benzine yine zam geldi,tabanvaya geçiyorum:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut7105
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Benzine yine zam geldi,tabanvaya geçiyorum:)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Aslında o yönü de yok değil işin..

Yarın "benzin 2 lira oldu" deseler millet ayran içmeye (!) arabayla gitmeye başlar.

Bende bazen düşünmüyor değilm, Bukadar pahalı benzine rağmen bukadar aracın trafikte olmasına hastayım. Sanırım türk milleti araç kullanmayı seviyor. Küçüklükten gelen birşey buda zaten, ufacık çocuklar tüm araba marka modellerini okuma yazma bilmeden öğreniyor :)

Arkadaşlar sürekli akaryakıt zamlarını ve indirimlerini ben girmeye çalışıyorum foruma.Bugün de yine bir zam haberiyle karşınızdayım:4 gün önce 4 kuruşluk indirim gelen benzin bugün yine zamlandı. TÜPRAŞ, bugünden geçerli olmak üzere motorin ve 97 oktan benzine 10’ar kuruş, 95 oktan benzine ise 8 kuruş zam yaptı.Vatana millete hayırlı uğurlu olsun 012uhu

kaşıkla verip kepçeyle almak bu olsa gerek.indirim felan yapmayın ama zamda yapmayın artık.sabitleyin böyle kalsın bu nedir arkadaş,çocuk oyuncağı gibi imkb100 endeksi gibi aşağı yukarı dünyanın neresinde var böyle birşey yeter 31agryyy

31agryyy

kınıyorum!!! zaten tek başıma başka da ne yapabilirim ki... :( çok değil kasımda benzin 3.68tl idi. yanlış hatırlamıyorsam.

Yapılacak ilk buluşmada akaryakıt fiyatlarına protesto yapılması taraftarıyım

çellocu link' Alıntı:

+1
Buluşmada protesto olarak herkes 1 lt benzin alsın kuyruk oluşturalım.

çellocu link' Alıntı:

Nihat Sırdar'In geçtiğimiz aylarda uyguladığı 'eylemce' adlı protesto da olduğu gibi bizde ilk buluşmamızda dörtlüleri yakıp, aracın içinde bangır bangır damat havası çalalım  :D dancee

Haziran ayında, protesto etmek için iyi bir imkan olacak önümüzde.. ;)

Geri