Benzine zam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Benzine yılın ilk zammı

A.A.
3854848.jpg
Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzine, 9 kuruş, motorine 9-13 kuruş arasında zam yapıldı.

Ankara ve İzmir'de BP, Shell, Petrol Ofisi (PO) ve OPET bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı, 2,71 TL'den 2,80 TL'ye yükseldi.

İstanbul'da ise söz konusu dağıtım şirketlerinin bayilerinde 2,72 TL olan 95 oktan kurşunsuz benzin 2,81 TL'den satılmaya başladı.

Motorine ise 9-13 kuruş arasında değişen tutarlarda zam yapıldı. Buna göre motorin Ankara'nın BP, Opet ve Shell bayilerinde 2,56 TL, PO'da 2,54 TL, İstanbul'un BP ve Shell bayilerinde 2,51 TL, PO'da 2,49 TL, Opet'te 2,52 TL'den satılıyor.

İzmir'de ise motorinin fiyatı BP ve Shell'de 2,50 TL, Opet'te 2,51 TL, PO'da 2,48 TL olarak belirlendi.
Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve şehirlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

ne diyelim hayırlısı olsun

kılavuzumuz belli fazla lafa gerek yok dahada düşecek derken zam geldi bide

İndirimler 1 kuruş 2 kuruş, bindirimler en az 5 kuruşdan başlıyor.

Daha dün okudum dünyada petrolin varili 45 doların altına düştü diye, fiyatı indirceklerine zam yapmışlar.

biz ters milletiz herkes indirim yapar biz zam yaparız allah sonumuzu hayır ede...

İndirimler 1 kuruş 2 kuruş, bindirimler en az 5 kuruşdan başlıyor.

:good: bunada şükür diyelim abi bi ara 3.46 larda falandı litresi 2.70 lere inmesini mucize olarak değerlendiriyorum bizim ülkemiz için :)

Geçen gün gazetede okudum.
Benzinin içindeki vergilerin toplamı 1,80.- TL. Yani benzin bedava olsa bile en az bu kadar bedel ödeyip almak zorundayız.

:eek::eek::eek::eek:
HAMDOLSUN yani bu zamana kadar yapmadıkları ilginç :)

geç kalmışlardı!!!

Geri