Benzini ucuzlatacak formül???

Ynt: Benzini ucuzlatacak formül???

lpg li araç kullanan vatandaşlarımızı neden düşünmüyoruz arkadaşlar.3.37 ue çıkması onlar için iyi mi hep kendimizi düşünüyoruz.devlet yine milleti yerine kendini düşünmüş

Hiç umutlanmayın hazır sıcak paradan kimde vazgeçmez.

Hadi hayırlısı bakalım herşeye hemen umutlanırız :D

LPG 3.37 mi ??haber bence doğru değil.bunu türkiyede yaparsan lpgliler arabalarını yakarlar

sallierim link' Alıntı:
LPG 3.37 mi ??haber bence doğru değil.bunu türkiyede yaparsan lpgliler arabalarını yakarlar

Zahmete de gerek yok, kendisi alev alıyor zaten...  cooll

Hiçbir zaman hiçbir şeyin fiyatı ucuzlamaz tr de. Devlette her zaman kendi cebini düşünür. Bunlar mazotu benzine eşitleme çabasından başka bişi değil. Önce indirim yapmış gibi olacaklar kimsenin gıkı çıkmayacak. Benzinin ve mazotun aynı fiyatla satılması normalleşecek. Ondan sonra ufak ufak benzin ve dizel beraber 5TL olacak.

Devletin hiçbir varlığı kalmadı hepsi satıldı. Tr devletinin dönmesi için sıcak hatta sıcacık paraya ihtiyaç var. En kolay yolu otomotiv ve sigara sektörüdür.

yalnız bu gerçek olamaz...
hadi diyelim oldu..

LPG 'nin litresi de 3.37 lira olacaktır.

- böyle bi şeyin olabileceğine ihtimal bile verilmez...
benzin kadar pahalı tüp, düşünemiyorum bile

- ayrıca dizelde 30 kuruşluk indirim de, adil değil..
benzine 1 lira indirim yapıpta, dizele de bari 70 kuruş yapılsın yani

arkadaşlar bence zaman herseyı gosterecek artı mazottakı dusus benzınle aynı olamazkı sonucta aldıgı vergıden dusuyorkı mazottan 1,59 alıyormus 1,4 cekerse aradakı fark fazla yok ama benzınden 2,17 lıralık vergı alıyorkı lıtre basına 1,4 cekerse aradakı fark bellı olan ne benzıne nede mazotlu araclara oldu olan garıban lpg kullananlara oldu dıye dusunuyorum.
yukarda bır arkadasımız bahsetmıs zaten mazotla benzını aynı fıyata cekerek caktırmadan ıkısını bırden yukseltmek dıye dusnuyorum ama mazotlu aracların tek avantajı km de daha az yakıt harcaması olucak benzınle 8 lıtre de gıdılen yere mazotla 5,5 lıtreyle gıdılmesı gıbı.
bırde su var benzın ıcın soyluyorum 3,92 gıbı bır rakama bıle sevınır olmus durumdayız kı dusunun ıcınde bulundugumuz guzelım turkıyemın halını bu rakam bıle bence cok yuksek benzını 3 tl yapmadıkca benzın dustu demesınler yada akaryakıtı düşürdük demesınler.

Geri